aTV Flash voor Apple TV maakt ondertitels downloaden makkelijker (jailbreak)

aTV Flash heeft een update gekregen naar 1.6 waardoor het downloaden van ondertitels gemakkelijker wordt. aTV Flash (black) is geschikt voor de tweede generatie Apple TV (ATV2) met jailbreak.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Firecore-aTV-FlashFireCore heeft een update uitgebracht voor aTV Flash (black), waardoor het gemakkelijker wordt om ondertitels te downloaden via de knop Get More. aTV Flash (black) is bedoeld voor de tweede generatie Apple TV uit 2010 (ATV2), die een maximale resolute van 720p aankan. Na het uitvoeren van een jailbreak kun je aTV Flash installeren.


De nieuwe versie van aTV Flash komt vlak nadat de nieuwe SeasOnPass beschikbaar kwam. De ondersteuning voor codecs is uitgebreid, het afspelen van video’s is verfijnd en er zijn nieuwe talen toegevoegd. Via het blog van Firecore kun je de complete changelog vinden. Het wachten is nog op een jailbreak van de derde generatie Apple TV uit 2012 (1080p-versie), zodat aTV Flash daarvoor geschikt kan worden gemaakt. Op ons Apple TV-forum is een veelbesproken onderwerp, dus wil je ervaringen met andere gebruikers uitwisselen, dan moet je daar zeker even kijken.

blog-opensubs1

blog-opensubs2

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.