aTV Flash voor Apple TV maakt ondertitels downloaden makkelijker (jailbreak)

aTV Flash heeft een update gekregen naar 1.6 waardoor het downloaden van ondertitels gemakkelijker wordt. aTV Flash (black) is geschikt voor de tweede generatie Apple TV (ATV2) met jailbreak.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Firecore-aTV-FlashFireCore heeft een update uitgebracht voor aTV Flash (black), waardoor het gemakkelijker wordt om ondertitels te downloaden via de knop Get More. aTV Flash (black) is bedoeld voor de tweede generatie Apple TV uit 2010 (ATV2), die een maximale resolute van 720p aankan. Na het uitvoeren van een jailbreak kun je aTV Flash installeren.

De nieuwe versie van aTV Flash komt vlak nadat de nieuwe SeasOnPass beschikbaar kwam. De ondersteuning voor codecs is uitgebreid, het afspelen van video’s is verfijnd en er zijn nieuwe talen toegevoegd. Via het blog van Firecore kun je de complete changelog vinden. Het wachten is nog op een jailbreak van de derde generatie Apple TV uit 2012 (1080p-versie), zodat aTV Flash daarvoor geschikt kan worden gemaakt. Op ons Apple TV-forum is een veelbesproken onderwerp, dus wil je ervaringen met andere gebruikers uitwisselen, dan moet je daar zeker even kijken.

blog-opensubs1

blog-opensubs2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2013, 16:25
Categorie Jailbreak
Onderwerpen apple tv, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.