Seas0nPass maakt untethered jailbreak op Apple TV 2 mogelijk (jailbreak)

Seas0nPass heeft een update gekregen en kan nu de ATV2 met 5.0.1 (iOS 5.1.1) untethered jailbreaken. Dankzij Seas0nPass worden plugins zoals Couch Surfer, Plex en XBMC mogelijk.

seas0npass atv2FireCore heeft een update uitgebracht voor Seas0nPass. Hiermee kunnen bezitters van een tweede generatie Apple TV met firmware 5.0.1 (iOS 5.1.1) een untethered jailbreak uitvoeren. De makers bedanken @pod2g en vrienden voor de vele uren die ze erin hebben gestoken, waardoor deze nieuwe release van Seas0nPass mogelijk is.


Het jailbreaken van een Apple TV 2 is nodig om gebruik van apps mogelijk te maken. Momenteel worden de volgende plug-ins ondersteund: Couch Surfer, Last.fm, Maintenance, Media Player, NitoTV, Plex, RSS Feeds, Rowmote, Weather en XBMC. Overflow en Remote HD zijn nog niet werkend te krijgen.

Het team van FireCore moet nu alleen nog de derde generatie Apple TV jailbreaken. Die lijkt helaas een stuk lastiger te jailbreaken dan de voorgaande modellen. Het is onbekend wanneer en of er nog een jailbreak komt voor de Apple TV 3.

Seas0nPass is gratis te downloaden van de Firecore-website. Je moet de Apple TV aansluiten op de desktopcomputer om de jailbreak uit te voeren. Het is de eerste untethered jailbreak sinds Apple de nieuwe interface voor de Apple TV introduceerde (dit gebeurde in maart 2012).

seas0npass apple tv 2

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 mei 2012 om 18:21
Onderwerp
Categorie
iDevices

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.