aTV Flash (black) 2.0 voor Apple TV nu beschikbaar (jailbreak)

FireCore heeft de langverwachte versie 2.0 van aTV Flash (black) uitgebracht. De nieuwe versie werd eind augustus aangekondigd, waarbij FireCore bekendmaakte dat er veel nieuwe functies en verbeteringen aan zaten te komen. Er kwam tussentijds ook nog een betaversie uit, waar een beperkt aantal geïnteresseerden aan kon meedoen. aTV Flash (black) 2.0 kreeg een compleet […]

atv flashFireCore heeft de langverwachte versie 2.0 van aTV Flash (black) uitgebracht. De nieuwe versie werd eind augustus aangekondigd, waarbij FireCore bekendmaakte dat er veel nieuwe functies en verbeteringen aan zaten te komen. Er kwam tussentijds ook nog een betaversie uit, waar een beperkt aantal geïnteresseerden aan kon meedoen.

aTV Flash (black) 2.0 kreeg een compleet nieuwe weergave van de bibliotheek, een geïntegreerde zoekfunctie en meer. Door aTV Flash (black) op je Apple TV te installeren kun je video’s in veel meer formaten afspelen dan iTunes standaard ondersteunt. Denk daarbij aan .avi-bestanden.

aTV Flash 2.0Nieuw in aTV Flash (black) 2.0 is zoals gezegd de Library View. Deze indexeert al je media, zelfs als ze op meerdere apparaten worden bewaard. Alle films, tv-shows en muziek worden automatisch georganiseerd in categorieën als: genre, verschijningsdatum, sterrenwaardering, leeftijdsrating en meer. De software groepeert je media ook per serie en seizoen, helemaal automatisch.

De geïntegreerde zoekmogelijkheid biedt je de mogelijkheid om snel een bepaalde tv-serie terug te vinden. Je kunt zoeken op film, tv-serie, episode, muzieknummer, artiest, album of bestandsnaam. Zodra je begint te typen verschijnen de resultaten in beeld.

zoekfunctie atv flash

aTV Flash (black) ondersteunt nu ook synchroniseren van trakt.tv. Dit is handig om meerdere Apple TV’s op elkaar af te stemmen. Als je via de ene Apple TV een film hebt gekeken, zal hij ook als bekeken worden gemarkeerd op de andere Apple TV. Op dezelfde manier zie je via Last.fm welke nummers je hebt beluisterd. Het scrobblen via Last.fm is nieuw in aTV Flash (black).

trakt tv atv flash

Er zijn nog meer verbeteringen, zoals verbeterd omgaan met WTV-bestanden en DVD-audiotracks, verbeterd herkennen van bestandsnamen, verbeteringen in de ondertitelweergave en de mogelijkheid om genre- of artiestgebaseerde afspeellijsten te gebruiken.

aTV Flash (black) kost $30 via FireCore’s website. Daar is ook te lezen dat FireCore werkt aan een update voor de Apple TV 3.

Meer informatie is te vinden in de blogposting van FireCore.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2012, 20:55
Categorie iDevices
Onderwerpen apple tv, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.