Gerucht: Amerikaanse voorbestellingen iPhone 5 vanaf 14 september

Apple start waarschijnlijk op 14 september 2012 met pre-orders van de iPhone 5. Het gaat daarbij om de Amerikaanse uitrol.

iphone 5 pre-orderVolgens geruchten van de website MacRumors start Apple op 14 september met de pre-orders van de iPhone 5. Reden om als Nederlander of Belg meteen een vrije dag op te nemen is dat nog niet, want het gaat hier om het Amerikaanse bestelproces. Eerdere geruchten wezen erop dat de iPhone 5 op 21 september in de Amerikaanse winkel ligt. Vorig jaar waren landen als Duitsland, Frankrijk en Engeland eerder aan de beurt dan Nederland en België.

Voor de grote internationale uitrol wordt verwezen naar een datum begin oktober, vermoedelijk vrijdag 5 oktober. De informatie van MacRumors is afkomstig van bronnen die niet bij naam willen worden genoemd. De bronnen zeggen dat bepaalde groepen binnen Apple’s sales supportteam het vanaf 6:00 uur Eastern time aanwezig moeten zijn. De rest van de dag is er een extra hoge bezetting, vermoedelijk om alle telefonische bestellingen te kunnen afwerken. Morgen weten we meer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2012, 20:25
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.