aTV Flash 2.1 voor Apple TV voegt afspeellijsten voor tv-series toe

aTV Flash (black) voor Apple TV heeft nu afspeellijsten voor tv-series en een ge

atv-flash-1FireCore heeft een update uitgebracht voor de Apple TV-software aTV Flash. Je moet hiervoor een tweede generatie Apple TV met jailbreak hebben (het model uit 2010 die in een resolutie van 720p kan afspelen). aTV Flash 2.1 bevat een hoop nieuwe functies en verbeteringen, met onder andere de mogelijkheid om afspeelijsten voor tv-series te maken. Dat zorgt ervoor dat je makkelijker kunt verder kijken, vanaf de episode waar je was gebleven. De komende weken zullen er nog meer verbeteringen worden doorgevoerd, beloven de makers.


Ook nieuw is de functie ‘Custom Favorites’. Dit houdt in dat je favorieten van allerlei items kunt maken, zelfs op basis van zoektermen zoals hieronder wordt getoond (met als voorbeeld zoektermen als ‘weight loss’ en ‘business ethics’). aTV Flash 2.1 is sneller geworden bij het bladeren door films en tv-shows, de .ite-mappen worden niet meer getoond en verborgen bestanden komen niet meer voorbij in diashows. Het ophalen van metadata is ook verbeterd. Verder hebben de makers een hoop kleine problemen opgelost, zoals een af en toe optredend probleem met het scrobblen via Last.fm. Een laatste vernieuwing die we nog willen noemen is dat iOS 6 wordt ondersteund.

atv flash 2

Voor de derde generatie Apple TV uit 2012 (die 1080p kan afspelen) is er nog steeds geen jailbreak beschikbaar, dus aTV Flash blijft voorlopig alleen te gebruiken door de kleine groep bofkonten die nog een tweede generatie Apple TV heeft. Heb je aTV Flash (black) al geïnstalleerd, dan kun je versie 2.1 installeren via de menu-optie Maintenance > Manage Extras.

Meer info: FireCore

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 32 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.