Philips InRange waarschuwt als je spullen laat rondslingeren

Philips InRange is een oplossing om je spullen terug te vinden. Je kunt de Philips-tags in een portemonnee stoppen of aan een tas hangen, om te voorkomen dat je spullen laat liggen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

philips inrange bluetooth leashPhilips is de afgelopen tijd bezig om wat spannender accessoires uit te brengen. Naast koffiezetters en ontharingsapparaten gaan ze een reeks slimme apparaten met apps uitbrengen. Over de Philips Hue hebben we op iPhoneclub al voldoende gesproken, maar er komen ook apparaten zoals babyfoons aan. EΓ©n van de producten die nu al verkrijgbaar is, is de intelligente sleutelhanger Philips InRange. Die kun je voor €50 bestellen en zorgt ervoor dat je je portemonnee en andere belangrijke spullen niet kwijtraakt. Het werkt via Bluetooth 4.0 en is dus enorm energiezuining.

De tags zijn 60 x 40 x 3,8 mm groot. Ze maken verbinding met je iPhone en waarschuwen wanneer je iets laat rondslingeren. Je stopt de tags bijvoorbeeld in je tas, portefeuille of jaszak. Zodra de afstand tussen de gekoppelde apparaten te groot wordt slaat de app alarm. Op die manier laat je nooit meer spullen liggen.

philips-inrange-met-houder

Het werkt ook omgekeerd: je kunt je tas niet vinden terwijl je dringend de deur uit moet. In dat geval druk je in de app op een knop en de tag begint te piepen. Je kunt via de app ook locaties en tijdstippen vastleggen. Je kunt de tag los gebruiken, of in een beschermhoesje aan je tas hangen, zodat het een soort kofferlabel wordt. Omdat Philips InRange gebruik maakt van Bluetooth 4.0 heb je een iPhone 4S of iPhone 5 nodig om deze oplossing te kunnen gebruiken. Je steekt in de tag een CR2016-batterij die 3 maanden meegaat. De Philips InRange is via de online shop van Philips te koop en binnenkort ook bij andere winkels.

Overigens is de levertijd van de Philips Hue-lampen inmiddels ook verbeterd. Ze staan nu met een levertijd van 4 tot 6 weken in de online Apple Store.

https://www.youtube.com/watch?v=nI51PQSSDyY

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 januari 2013, 20:45
Categorie Accessoires
Onderwerp philips

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.