Reacties voor: Aqua Tek S beschermt je iPhone tijdens extreme weersomstandigheden

De Aqua Tek S is een zogenaamde rugged case die je kunt gebruiken in de meest extreme weersomstandigheden. De case is waterdicht en stofvrij. Het is een Kickstarter-project waarvoor nog financiering wordt gezocht.
Bert van Doorn -

Reacties: 12 reacties

  1. best cool. zou hem zelfs willen hebben als hij niet 130 of 100 dollar duur was.
    Voor 80 dollar incl verzending had ik hem wel gewild willen hebben.

  2. er is al 0 bereik als je op een vakantiepark zit, dus wat moet ik met een iPhone als ik ga kamperen in the middle of nowhere.

  3. Het eerste wat ik dacht….gameboy?

  4. Ik heb vorige week gemerkt dat mijn iPhone uit schakelt bij -5 graden onder nul. Als ik hem uit langer dan enkele minuten mijn zak haalde, schakelde hij uit. Ook met volle accu. Na een poosje en bij normale temperatuur, kon ik hem weer gewoon aan zetten.
    Beschermt deze rugged-case hier ook tegen?

  5. Origineel geplaatst door Frankie
    Ik heb vorige week gemerkt dat mijn iPhone uit schakelt bij -5 graden onder nul. Als ik hem uit langer dan enkele minuten mijn zak haalde, schakelde hij uit. Ook met volle accu. Na een poosje en bij normale temperatuur, kon ik hem weer gewoon aan zetten. Beschermt deze rugged-case hier ook tegen?

    mij nog nooit gebeurd…vaak genoeg buiten en ook wel eens bij -9 de laatste 30 dagen.

  6. @borgqueenx: Vreemd. Ik schijn ook de enige te zijn met deze ervaring. Mensen in mijn omgeving (met iPhones) hadden hier inderdaad ook geen last van.

  7. Ik heb een Lifeproof case en die voldoet prima. Tot 2 meter onder water, shockproof tot 2 meter ofzo en stofdicht. Incl btw ed heb ik daar ook 100 euro voor betaald, maar die ziet er echt veeeel beter uit en is echt de ideale bescherming. Zie http://www.lifeproof.com voor meer info

  8. @Frankie: Tijdens de kou van vorige week bleek mijn telefoon ook plotseling uit te staan. Kreeg hem wel weer aan maar geen netwerk, moest hem thuis opnieuw activeren via iTunes. Maf.

  9. Haha die gast kan niet eens fatsoenlijk skiën..

  10. Origineel geplaatst door Frankie
    Ik heb vorige week gemerkt dat mijn iPhone uit schakelt bij -5 graden onder nul. Als ik hem uit langer dan enkele minuten mijn zak haalde, schakelde hij uit. Ook met volle accu. Na een poosje en bij normale temperatuur, kon ik hem weer gewoon aan zetten. Beschermt deze rugged-case hier ook tegen?

    ik kreeg van de week een zwart scherm met de tekst dat die van mij overhit was. dat was pas raar. zat in de auto en flitsmeister stond aan en ik was muziek aan het luisteren over spotify, stopt deze er gewoon mee. iPhone was ook wel heel erg warm.

  11. Origineel geplaatst door Mark
    Ik heb een Lifeproof case en die voldoet prima. Tot 2 meter onder water, shockproof tot 2 meter ofzo en stofdicht. Incl btw ed heb ik daar ook 100 euro voor betaald, maar die ziet er echt veeeel beter uit en is echt de ideale bescherming. Zie http://www.lifeproof.com voor meer info

    dat ziet er een stuk beter uit! dank je voor de tip!

  12. Ja en dan koop je zo’n dure case en eenmaal gemonteerd heb je geen netwerk meer…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.