Aqua Tek S beschermt je iPhone tijdens extreme weersomstandigheden

De Aqua Tek S is een zogenaamde rugged case die je kunt gebruiken in de meest extreme weersomstandigheden. De case is waterdicht en stofvrij. Het is een Kickstarter-project waarvoor nog financiering wordt gezocht.

Aqua Tek S beschermt je iPhone tijdens extreme weersomstandighedenGa je in je eentje kamperen in een afgelegen gebied en wil je toch je iPhone blijven gebruiken, dan is Aqua Tek S wellicht de accessoire waar je altijd al op hebt gewacht. Het is een zogenaamde ‘rugged case’ gemaakt van polycarbonaat die je in de meeste extreme weersomstandigheden zou moeten kunnen gebruiken. Deze kan zonder problemen ruim zes meter onder water komen, is stofvrij en heeft een ingebouwde batterij die ook kan worden opgeladen door de zonnecel op de achterkant. Stijlvol is de case echter niet.

De Aqua Tek S is een Kickstarter-project en heeft minimaal 75.000 dollar nodig om daadwerkelijk op de markt te komen. Als je nu inschrijft krijg je een case voor honderd dollar, anders moet je 130 dollar neertellen als de Aqua Tek S iPhone-case daadwerkelijk in de winkel ligt. Ook krijg je de mogelijheid om nu exclusieve kleuren te kiezen zoals signaaloranje en nachtzwart. De ingebouwde batterij is op te laden via Micro-USB.

Alleen de iPhone 4 en de iPhone 4S werken in combinatie met de Aqua Tek S, het is nog maar vraag of de toekomstige iPhone 5 geschikt zal zijn voor deze ‘rugged case’. De makers doen er in ieder geval alles aan om het product zo vlug mogelijk op de markt te brengen, hopelijk volgende maand al, en zoeken er zelfs de sneeuw voor op zoals je hieronder kunt zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 februari 2012, 21:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, kickstarter, waterproof

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.