Aqara LED Strip T1

Reacties voor: Aqara komt met eerste slimme lichtstrip op de markt, reageert ook op muziek

Voor het eerst brengt accessoiremaker Aqara een slimme lichtstrip op de markt. Deze LED-strip biedt ondersteuning voor heel wat platformen, heeft unieke functies en kost ook niet zo veel.
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. In de afbeeldingen op Amazon lijkt het er trouwens op dat je de strips wel opnieuw kunt verbinden met een soort tussen connector nadat je deze hebt ingekort!

  2. Cool! Ik gebruik nu die van Hue, maar deze gaat daar potentieel verandering in brengen als ik nieuwe strips aan ga schaffen. Meer functies en goedkoper is altijd goed. Daarnaast erg goeie ervaringen met Aqara.

    Wat betreft de segmenten en het niet in kunnen stellen via de woning app. Ik verwacht dat je scenes aan kunt maken in de Aqara app. Deze scènes kun je sinds kort weer importeren in de woning app. Dus daarmee lijkt het mij mogelijk om dit aan te sturen. Al hoop ik dat Apple de home app snel een update gaat geven, zodat dit ook direct vanuit de woning app mogelijk is.

  3. Mooi dat Aqara komt met deze ledsttip. Ik heb zelf sinds kort de Govee M1. Erg tevreden en via matter ook aan mijn Homekit te koppelen. Lijkt veel op de nieuwe Aqara ledstrip.

  4. Een echte innovatie zou zijn als ze de leds eens kleiner zouden maken en dichter bij elkaar zouden zetten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.