Aqara Smart Lock U200

Reacties voor: Aqara pakt vijf nieuwe producten uit: van slim deurslot tot plafondlamp

De techbeurs IFA 2023 is in volle gang en dat betekent dat er talloze nieuwe producten worden aangekondigd. Zo ook bij Aqara. De fabrikant heeft onder andere een slim deurslot, een camera en een plafondlamp onthuld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Het ziet er naar uit dat dit slot over de bestaande sleutel gaat. Hier ben ik geen fan van. Daarnaast ben ik benieuwd of deze wel Home Key zou ondersteunen. Het staat nog nergens beschreven. Doen ze tot nu toe bij bestaande sloten allemaal wel, maar bij deze noemen ze alleen Matter helaas.

    Maar mocht het toch een geïntegreerde cilinder hebben en Home Key, dan is dit het volgende Aqara product dat ik aan zou schaffen.

    Wat ik niet snap, dit slot wijkt kwa kleurstelling weer af van de producten die ze begin dit jaar hebben gelanceerd. Als je dan een Aqara deurbel hebt en nu een bijpassend slot wil, zou het wel fijn zijn als ze kwa vormgeving bij elkaar passen

  2. Als deze net zo goed werken als de deurbel, dan heel veel succes met je huis in komen. Ik zou alvast het huis van de buren kopen en daar niet zo’n slot op zetten en al je spullen daarheen verhuizen.

  3. Origineel geplaatst door Karol
    Als deze net zo goed werken als de deurbel, dan heel veel succes met je huis in komen. Ik zou alvast het huis van de buren kopen en daar niet zo’n slot op zetten en al je spullen daarheen verhuizen.

    🤣🤣

    Wel heel dramatisch haha. Zelf nog nooit problemen met de deurbel gehad, werkt altijd. Gelukkig zijn er meerdere opties om mijn huis binnen te komen, mocht het niet werken dan loop ik even om 😜

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.