Reacties voor: iOS 11 beta verklapt hoe de appswitcher van iPhone 8 werkt [video]

In de gisteren verschenen zevende beta van iOS 11 zijn twee video's gevonden, die uitleggen hoe je tussen apps kunt wisselen op een toestel zonder Touch ID.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Ik vind juist de camera snel op kunnen starten vanaf het lockscreen een belangrijke functie… Hopelijk gaan ze net als bij Android een dubbelklik op de aan/uitknippen een snelkoppeling voor de camera maken. Dan hoef je niet eens te vegen als je je telefoon uit je broekzak haalt om snel een foto te maken.

  2. Grappig, ik ging er vanuit, net als iedereen denk ik, dat je twee keer op de virtuele homeknop zou moeten drukken voor de app switcher. Deze manier ziet er veel vloeiender en sneller uit. Maar dit geld alleen voor bepaalde interacties. Ik ben weg van de camera functie. Ik zal mn fast action camera plekje missen.

    Ik ben benieuwd waar dit heen gaat. Ik eindig met een serieuze vraag:

    Zou de reden van deze videos kunnen zijn dat apple de reactie van een verandering als deze probeert te peilen? Dit is een interactie waar de thuisknop niet bij nodig is. Toch wordt het getoond op een iphone met home knop.(zodat het nieuwe design niet zou lekken?)

  3. Maar hoe ga je nou naar je start scherm? 🙂

  4. Het lijkt er bijna op dat er helemaal geen homeknop op zal zitten, terwijl we dat wel zien in alle ‘leaks’ van de iPhone 8..

  5. @Robert: Welke ‘leaks’ heb jij bekeken?

  6. Het hoeft nog steeds niet zo te zijn dat de nieuwe iPhone zonder TouchID functie komt te zitten. De reden voor de nieuwe gestures kan ook zijn omdat de “knop” niet permanent in beeld is waardoor je wel iets anders moet verzinnen. Als je iets met Touch ID wilt doen komt de knop pas in beeld.

  7. Origineel geplaatst door Marty
    Het hoeft nog steeds niet zo te zijn dat de nieuwe iPhone zonder TouchID functie komt te zitten. De reden voor de nieuwe gestures kan ook zijn omdat de “knop” niet permanent in beeld is waardoor je wel iets anders moet verzinnen. Als je iets met Touch ID wilt doen komt de knop pas in beeld.

    Klinkt logisch. Maar dit soort UI wijzigingen moet je sowieso even aan wennen. Nu nog niet over oordelen.

  8. Het ziet er mooi uit, maar de draagt niet bij aan de simpliciteit.
    Één van de speerpunten van iOS is dat het intuïtief werkt.

  9. @Sander: Ja dat vraag ik me ook af haha

  10. Video is zo fake als het maar zijn kan. De iPhone beweegt totaal niet terwijl de hand wel beweegt. Dat lukt niemand.

  11. Origineel geplaatst door Sander
    Maar hoe ga je nou naar je start scherm? 🙂

    Mss langere force touch gewoon in het midden van je scherm, ala 5vinger sluitbeweging op Mac?

    Voorheen activeerde je hiermee de camera

    Vanaf elke plek benader ik mijn camera nog altijd in het geval van haast dmv swipe up. En dan de camera selecteren … zoals vroegahh

    Ik zie graag een optie om direct naar camera+ als camera te gaan vanwege RAW, maar ik denk dat de iPhone 8 dit ook gaat toevoegen als optie. *duimt*

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.