Cursor delen MacBook, iMac en iPad

Reacties voor: Deze features in iOS 15 en macOS Monterey maken losse apps (soms) overbodig

Elk jaar kondigt Apple functies aan waardoor ontwikkelaars van bestaande apps in de knel komen. Hebben ze nog wel bestaansrecht als het standaard in iOS zit? Deze functies in iOS 15 en de andere platformen kunnen apps van derden overbodig maken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Klopt het dat iCLoud+ de oude iCloud vervangt?

  2. Persoonlijk kom ik goed uit de voeten met de standaard apps van Apple. De meeste betaalde apps die ik heb, gebruik ik niet meer, omdat ik ze gewoon te weinig of niet meer gebruik. Vervelend voor de ontwikkelaars maar gunstig voor mij als gebruiker. Bovendien komt het ook nog eens de stabiliteit van je toestel ten goede.

  3. Met 1Password heb ik geen medelijden sinds ze die streek uithaalde om mijn betaalde app na aanschaf om te willen zetten naar een abonnement. 🙁 gebruik het ook niet meer.

  4. Origineel geplaatst door Jan
    Met 1Password heb ik geen medelijden sinds ze die streek uithaalde om mijn betaalde app na aanschaf om te willen zetten naar een abonnement. 🙁 gebruik het ook niet meer.

    Precies dit

  5. @Monique: het vervangt de betalende versie van iCloud, de gratis versie (5GB) blijft gewoon iCloud heten

  6. Die nieuwe VPN dienst werkt alleen voor Safari en niet voor andere apps, als ik het goed begrepen heb. Daarmee zou echt iets anders zijn dan een NordVPN.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.