Apple’s 12 Dagen Cadeaus-app ook op de iPad te installeren

De app voor 12 Dagen Cadeaus is vanaf nu gratis te downloaden in de App Store. 12 Dagen Cadeaus geeft elke dag een gratis muzieknummer of app weg, met medewerking van Shazam, AD, KPN, Hi en QMusic.

12-dagen-cadeausApple geeft net als vorig jaar 12 dagen lang gratis iTunes-downloads. Het kan gaan om muzieknummers en apps, maar ook om muziekvideo’s, boeken, tv-programma’s en films in landen waar dat wordt ondersteund. Om dagelijks op de hoogte te blijven van de gratis download heeft Apple een speciale app uitgebracht, die je vanaf nu in de App Store kunt vinden. Met 12 Dagen Cadeaus krijg je een push notificatie zodra er weer een nieuwe download klaarstaat. De actie loopt van 26 december 2010 tot en met 6 januari 2011. Apple werkt voor deze actie samen met Shazam, het AD, KPN, Hi en de radiozender QMusic.

Vind je het installeren van een app teveel gedoe, dan kun je ook via de website itunes12dagencadeaus.nl een abonnement nemen op de e-maildienst. Gratis is natuurlijk nooit helemaal gratis: Apple probeert je te verleiden om ook ander materiaal te kopen, door aanbevelingen te doen welke andere muzieknummers en apps je leuk vindt. De actie geldt alleen in de Europese Apple Stores.

Downloaden: 12 Dagen Cadeaus (gratis – universele app)
Via: iPhoneclub

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2010, 14:39
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen apple, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.