iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Apple zoekt vakantiekrachten voor Nederlandse iPad-lancering

Apple Nederland is op zoek naar vakantiekrachten die 6 tot 12 uur per week de lancering van de iPad willen promoten en
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad demoApple is in Nederland op zoek naar vakantiewerkers die 6 tot 12 uur per week willen helpen bij de introductie van de iPad. Je wordt Mac Solutions Consultant en gaat consumenten adviseren over de aankoop van Apple-producten, met name rond de Nederlandse introductie van de iPad. Het idee is dat je vanuit verschillende plaatsen werkt en bij meerdere filialen van een elektronicaketen langsgaat om te zorgen dat het inline concept er goed uitziet. Daarmee wordt bedoeld, dat er in de winkels een apart hoekje voor Apple-producten is ingericht.

De werkzaamheden bestaan uit het “winkelbeeld optimaliseren”, maar je geeft ook koopadvies aan consumenten door productdemonstraties te geven en je probeert het personeel van de winkels enthousiast te maken over de Apple-producten. Brandjes blussen hoort er ook bij. Je bent dus een soort ambassadeur van het Apple-merk. In de vacature wordt nergens de iPhone 4 genoemd, wel allerlei andere producten waarvan je voldoende kennis moet hebben, zoals notebooks, beeldschermen en accessoires. Het werkgebied is de Randstad (groot) en je hebt een MBO- of HBO-opleiding nodig.

De Volkskrant schrijft trouwens vandaag dat de iPad op 20 juli naar Nederland komt (en dat dit tevens de streefdatum wordt voor de lancering van Veronica Magazine), maar die informatie kun je misschien maar beter met een flinke korrel zou nemen aangezien ze niet nader beargumenteren hoe ze aan de datum komen.

Meer info: Nationale Vacaturebank
Tipgever: John (vacature) en Wouter (Veronica)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2010, 17:15
Categorie Apple
Onderwerpen apple, applicaties, apps, ipad, nederlandse apps, ontwikkelaars, vacature

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.