Reacties voor: Apple start nieuwe World Gallery-fotocampagne ‘Shot on iPhone 6s’

Apple is een nieuwe campagne voor de iPhone 6s-camera gestart. Met 53 foto's die op billboards zullen verschijnen zie je hoe mooi de iPhone 6s foto's kan maken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Mooie foto’s. Mijn iPhone 6s maakt enkel lelijke, onscherpe foto’s waarbij geen enkele rand mooi scherp is. Hebben meer mensen hier last van? Ik zal vandaag maar weer eens contact met Apple opnemen.

  2. @Jessica: Nou dat idee had ik eerlijk gezegd ook na mijn iPhone 5. De resolutie zou nu natuurlijk hoger moeten zijn maar bij het inzoomen zie ik al snel een wat korrelige structuur. Het kan natuurlijk zijn dat deze camera de foto’s anders opbouwd, maar voor me gevoel worden ze te snel te vlekkerig.

  3. @Joris: m’n iPhone 5 nam inderdaad betere/scherpere foto’s. Als ik kijk naar de foto’s die ze in dit artikel en bij de link geplaatst hebben, zie ik wel duidelijk verschil met wat m’n eigen iPhone aan foto’s maakt.

  4. @Jessica: dit herken ik niet bij mijn iPhone 6. Aanzienlijk mooiere foto’s dan op mijn oude 5. Een collega met een 6S stuurde een foto door, waarvan ik de kwaliteit ook prachtig vond. Stomme vraag, maar zet je de iPhone wel eens helemaal uit? Dit loste bij mijn dochter het fotoprobleem op met de 5S.

  5. Ik las dat er 53 foto’s zijn gekozen uit 42 landen zal worden getoond op billboards in 85 steden in 26 landen. Ik neem aan dat NL er niet bij zit ? Waar kan ik trouwens de link vinden van deze foto’s ?
    Het is in iedergeval niet de link die in deze artikel wordt genoemd daar zie ik maar een beperkte selectie.

  6. @Ed: ik heb al meerdere keren contact gehad met AppleCare hierover. Ik heb m’n telefoon meerdere malen helemaal uit gehad, de camera gekalibreerd (15 seconden op de kant van het scherm leggen), de iPhone hersteld, live photos staat uit, andere camera apps geprobeerd; niks werkt. Als jij inderdaad met de 6, en die vriend met de 6s mooiere foto’s kunt maken, dan hoop ik dat ik dat met een nieuw toestel ook kan.
    Bedankt voor je antwoord.

  7. Ik vind dat de iPhone mooie foto’s maakt, alleen zijn ze altijd fletser dan bij de Samsung S6 (die door Applefans doorgaans afgeschilderd wordt als “goedkoop” en “overdreven helder en fel”)
    Maar toch. Waarom geen fellere stand / instelling voor groepsfoto’s bij avondlicht, dat moet toch vrij makkelijk te realiseren zijn ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.