‘Gelekte iPad Air 3-hoes wijst op Smart Connector en vier speakers’

Gelekte foto's van hoezen voor de iPad Air 3 wijzen erop dat deze nieuwe 9,7-inch tablet ook een Smart Connector en 4 speakers zou kunnen bevatten.

De iPad Air 3 zou wel eens sterk op de iPad Pro kunnen gaan lijken. Alleen het schermformaat blijft op de vertrouwde 9,7-inch. Sommige functies die vorig jaar in de iPad Pro voor het eerst te zien waren, maken de overstap naar de iPad Air 3, zo blijkt uit hoezen van Chinese accessoirefabrikanten. Blijkbaar zijn deze fabrikanten al zodanig zeker van hun zaak, dat ze al begonnen zijn met de productie.


iPad Air 3 case hoekpunt

Gelekte iPad Air 3-hoezen

Op de foto’s zijn hoezen te zien voor een nieuwe 9,7-inch iPad Air. Het design lijkt op de iPad Pro, met bijvoorbeeld een Smart Connector aan de zijkant en openingen voor vier speakers. De andere functies zitten nog grotendeels op dezelfde plek, zoals ze al op de iPad Air 2 te vinden waren. Dat betekent: een koptelefoonaansluiting en sluimerknop aan de bovenkant, volumeknoppen aan de rechterkant en een camera achterop.

iPad Air 3 case 1

Mogelijk bevat de iPad Air 3 ook een flitser voor de camera aan de achterkant. Dit is af te leiden uit de uitgerekte opening voor de camera. Uit eerder deze maand gelekte schema’s van de iPad Air 3 bleek ook al zoiets. Overigens heeft de iPad Pro geen flitser, maar die is ook niet in eerste instantie bedoeld om veel mee te filmen en fotograferen.

iPad Air 3 case 1

De iPad Air 3 wordt in de eerste helft van 2016 verwacht en wordt mogelijk tijdens een evenement in maart aangekondigd. Daar kunnen we ook de 4-inch iPhone en nieuwe Apple Watch-bandjes verwachten.

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.