Reacties voor: Ook iTunes voor Windows lijkt te gaan verdwijnen

Apple wil meer media-apps voor Windows
Apple heeft een vacature geplaatst voor Windows-ontwikkelaars om te werken aan "de volgende generatie" media-apps voor Windows. Dit zou ook de Xbox One omvatten. Daarmee lijkt iTunes voor Windows op termijn ook te gaan verdwijnen.
Lees het complete artikel → Ook iTunes voor Windows lijkt te gaan verdwijnen
Daniel Vischjager -

Reacties: 6 reacties

  1. Hmmmm ‘zorgelijk’…..
    Ik denk onmiddellijk aan mijn collectie albums waarmee ik mijn afspeellijsten vul en van tijd tot tijd op m’n iPhone zet. Kan ik dit dan ook blijven doen?
    Is er een alternatief?
    En, ondanks mijn ruime verzameling weet ik nog wel wat ik heb. Ik heb geen Apple Music maar Spotity maar hierin is het aanbod zoooo groot dat ik het overzicht soms verlies. Kan ik mijn verzameling daar op de een of andere manier in kwijt?

  2. Ik hoop dat ik daarna nog steeds mijn eigen geripte muziek van cd’s en platen kan blijven zetten op mijn ipod touch.

  3. Ideaal straks de iPhone Updaten via Windows Verkenner inplaats van een traag vastlopende iTunes, die soms ook nog eens crasht.

  4. @Michiel: Ik neem aan dat het net zo zal gaan als bij Mac os: iTunes gaat weg, en er komen losse apps voor muziek, films, etc.

  5. Voor iedereen die bang is dat itunes verdwijnt en niets meer kan doen…. check syncios of 3utools.

  6. Vooralsnog is Apple Music een van de reden dat ik overweeg al mijn Apple apparaten de deur uit wil doen: ik kan niet eens de Apple Remote App gebruiken om Apple Music op mijn MacBook Pro te bedienen. Alle complexe functionaliteiten moeten blijkbaar wijken voor een slecht uitgekleed programma met ook nog eens minder fijne filter functie?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.