Reacties voor: Apple werkte in 2006 aan ‘iGlasses’

Apple werkte in 2006 aan de iGlasses, een slimme bril die informatie vlak voor je ogen toont. Dat vertelt Tony Fadell aan Fast Company.
Lees het complete artikel → Apple werkte in 2006 aan ‘iGlasses’
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 3 reacties

  1. Alweer? Kan mij herinneren dat een soortgelijk bericht paar weken geleden ook al opdook.. Anyway, Apple en vele andere bedrijven werken aan allerlei prototypes op allerlei fronten, wat of nooit verder komt of ze wachten de markt af.. Zulke dingen zijn niet in een jaar ontwikkeld en soms is de techniek gewoon niet ver genoeg ontwikkeld. Dus is het niet heel gek dat Apple ook zo’n glass had, maar zij zagen in andere devices meer potentie (en goed ingeschat dus, gezien het succes ;))

  2. @Chris: Het erge is dat Apple schijnbaar niet genoeg slimme breinen heeft. Altijd loopt er iets vertraging omdat het hele bedrijf op 1 project duikt (in bijna elk geval het iPhone project). Dat is best wel erg.

  3. @Bubbly: wat heet erg? Zij hebben als bedrijf besloten de focus op onder andere de iPhone gelegd, die succesvol te noemen is.. Wellicht was de techniek toentertijd niet bevredigend genoeg voor Apple. Dat Google nu eerder commercieel is is gewoon pech, of Apple overdondert de markt weer. De iPhone was ook niet de eerste smartphone, wel een van de eerste met een captief scherm wat zo enorm aansloeg. Ik denk dat Apple nog tientallen bijzondere vindingen op de plank heeft liggen die of nooit of nu nog niet uitkomen. Ala bedrijf moet je je gewoon focussen, zoals Apple heel goed doet. Het heeft niks te maken met weinig of veel slimme mensen, puur marktwerking en beïnvloeding met een scheutje technische vooruitgang.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.