Apple stelt Apple TV 6.0 update opnieuw beschikbaar

Apple heeft versie 6.0 van de Apple TV-software opnieuw beschikbaar gesteld, en heeft daarbij eerdere installatieproblemen opgelost.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

apple tv hdmiApple heeft versie 6.0 van de Apple TV-software opnieuw beschikbaar gesteld. De update verscheen afgelopen week voor het eerst, maar werd een paar dagen later teruggetrokken omdat sommige Apple TV-gebruikers na de installatie een gebrickte Apple TV hadden of problemen hadden met downloaden. Deze problemen moeten bij de nieuwe versie niet langer spelen. De opnieuw uitgebrachte Apple TV-software heeft buildnummer 11A502, terwijl de teruggetrokken software het nummer 11A470e droeg. Dit wijst er op dat Apple inderdaad een paar wijzigingen heeft gemaakt

Apple TV-updaters die tegen problemen aanliepen afgelopen week, konden de Apple TV proberen te herstellen door hem aan een computer met iTunes te hangen. De updateproblemen leken voornamelijk te spelen bij een installatie vanuit de instellingen van de Apple TV. De nieuwe software was dan ook nog steeds op de website van Apple te downloaden.

NHL is nu ook voor Nederlandse Apple TV’s beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2013, 9:50
Categorie iDevices
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.