Reacties voor: ‘Apple werkt achter de schermen aan opvolgingsplan Steve Jobs’

Apple zou achter de schermen werken aan een opvolgingsplan voor Steve Jobs, mocht deze van plan zijn om op te stappen als CEO. De informele gesprekken over Jobs' opvolging zijn de afgelopen tijd geïntensiveerd.

Reacties: 14 reacties

  1. Daar gaan de aandelen van Apple, omlaag 😛

  2. Origineel geplaatst door Dennis
    Daar gaan de aandelen van Apple, omlaag

    Hoezo, de aandeelhouders dringen er zelf op aan!

    Overigens zou Apple wel gek zijn als ze er niet over nadachten. De gezondheid van Jobs laat de laatste tijd nogal te wensen over, misschien komt er een moment dat hij niet langer actief kan zijn voor Apple. En dan kunnen ze beter voorbereid zijn, want iemand met hetzelfde charisma en hetzelfde perfectionisme zullen ze niet zo gemakkelijk vinden.

  3. Verdachte timing van deze ‘bekendmaking’.

  4. Natuurlijk moeten ze rond kijken, just in case. Maar achte Jobs zijn rug om? Dat lijkt me niet :p

  5. Als wij het weten, weet Steve Jobs het allaaaaaang….

  6. Gaf Steve Jobs een persoonlijke reactie, of gaf Steve Jobs persoonlijk een reactie? 😉

  7. Ik vind dat het wel iets is voor Jonatan

  8. Laat Steve Jobs lekker doen waar hij zelf zin in heeft en plezier uit haalt…. Dat heeft ie wel verdiend!

    En als lijf motto mag ie van mij hanteren: Na mij de zondvloed!

  9. Ik vind de emotionele reactie van Steve nogal veelzeggend. Normaal reageert hij helemaal niet op dit soort zaken. Kennelijk gaat er toch één en ander achter zijn rug om. Logisch want als Jobs morgen zijn laatste adem uitblaast dan moet er wel een plan klaar liggen. Maar meneer Jobs wordt kennelijk niet overal van op de hoogte gehouden. Ik ben benieuwd. Steve een klein beetje kennende is hij absoluut “not amused”. En de WSJ is absoluut geen roddelblaadje of geruchten website. Er zit dus vast een kern van waarheid in. Het gaat vandaag donderen in Cupertino :).

  10. Ja, ze hebben al gebeld…

  11. Ik wil hem wel opvolgen! 🙂

  12. Google ceo kan apple er nog bijnemen toch:) ben nieuwsgierig of ze iemand zullen vinden met dezelfde kijk die steve heeft…we weten natuurlijk nooit dat we binnen x aantal jaar zeggen: die steve jobs, dat die daar nooit is opgekomen..of dergelijk.Nujah, er is een heel team die met ideeën komt en aan de opvolger om er niet enkel de goeie uit te halen, maar vooral de slechte niet!

  13. Jobs heeft pixar verkl**t

  14. Wozniak! 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.