Apple werkt aan nieuwe Apple Store met loungehoek

De Apple Store in St. Louis krijgt een nieuw uiterlijk, met een permanent geopende loungehoek waar je kunt internetten, trainingen volgen en afspraken met de Genius Bar maken.

apple store st louisDe Apple Stores zien er overal ter wereld ongeveer hetzelfde uit: lange lichtgekleurde houten tafels waarop de iMacs, MacBooks en andere producten staan uitgestald. Een nieuwe Apple Store in St. Louis (Missouri) blijkt een nieuw type inrichting te hebben gekregen, met een lounge-gebied waar klanten kunnen internetten en afspraken met de Genius Bar kunnen maken. Bij een andere Apple Store in Mission Viejo (Californië) heeft al zo’n loungeruimte met bankjes en een tweezijdig videoscherm. De ruimte is ook te gebruiken voor trainingen of kleine meetings.

Bij de huidige Apple Stores hangen mensen soms urenlang aan de tafels te chatten of schrijven zelfs een compleet boek. Met de nieuwe inrichting kunnen ze er lekker bij gaan zitten en de Apple Store als tijdelijk kantoor gebruiken. In het winkelcentrum in St. Louis komt een Apple Store met een oppervlak van 560 vierkante meter (6000 square feet). Het interieur is gemaakt van rvs met een stenen vloer zoals we van de Apple Stores gewend zijn. De huidige Starbucks (te zien op onderstaand kaartje) verhuist naar een andere plek: een verdieping hoger bij de ingang van warenhuis Nordstrom.

Buiten de winkel is de kiosk altijd open en kunnen mensen op elk moment terecht om gebruik te maken van de Wi-Fi (gratis in elke Apple Store), om een training te volgen of om af te spreken met vrienden.

apple store lounge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2010, 14:44
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, winkelen

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.