Apple en het milieu.

Apple viert Dag van de Aarde met Wereld Natuur Fonds en deze apps

Apple viert de Dag van de Aarde samen met het Wereld Natuur Fonds. Hierdoor gaat de opbrengst van vele apps voor de volledige 100% naar het Wereld Natuur Fonds, dat zich inzet voor het behoud van de natuur.

Apple en het milieu.
Op 22 april vieren we de Dag van de Aarde en daarom werkt Apple samen met het Wereld Natuur Fonds en enkele makers van populaire apps om het milieu in het zonnetje te zetten. Alle app- en in-app-aankopen van de betreffende apps gaan voor de volledige 100% naar het Wereld Natuur Fonds, die zich inzetten voor een betere wereld en het behoud van natuurgebieden.

Dag van de Aarde vieren met populaire apps

Apple en het Wereld Natuur Fonds grijpen deze gelegenheid aan om de wereld een handje te helpen. Als je tussen nu en 24 april geselecteerde apps koopt of in deze apps in-app aankopen doet, gaat de volledige 100% naar het Wereld Natuur Fonds. Hierdoor verblijd je jezelf niet alleen met een nieuwe aankoop, maar gaat je geld ook nog eens volledig naar het goede doel.

Apps voor de Aarde

Het gaat om een brede selectie aan bestaande apps die voorzien zijn van een update. Van Procreate om te tekenen, Tot SimCity BuildIt om je eigen stad te bouwen. Behalve dat de inkomsten naar het Wereld Natuur Fonds gaan, zijn de apps ook geüpdatet met extra toepasselijke content. Zo krijg je in Trivia Crack speciale vragen die in het teken staan van de aarde, terwijl je in SimCity BuildIt bossen en parken aan je stad toe kan voegen. VSCO heeft een speciale preset van het WWF-beschikbaar en ook Hearthstone doet mee met deze speciale actie.

Het gaat in totaal om de volgende apps:

Het is niet voor het eerst dat Apple zich bezighoudt met maatschappelijke onderwerpen en apps daarvoor in het zonnetje zet. Eind vorig jaar steunde Apple Wereld Aids Dag met speciale PRODUCT(RED)-artikelen en aangepaste apps. Ook zet Apple zich al jaren in voor het milieu, zoals ook bleek uit de meest recente keynote.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2016, 11:02
Categorieën Apple, Apps
Onderwerp milieu

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.