RED-Apple-Store

Apple steunt Wereld Aids Dag met speciale (RED) producten

Apple steunt Wereld Aids Dag vandaag met speciale (PRODUCT) RED producten. iCulture zet alle exclusieve rode artikelen op een rijtje, waarvan een deel van de opbrengsten naar het Wereldfonds gaat.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

RED-Apple-Store

Apple zet zich vandaag in voor Wereld Aids Dag met speciale (PRODUCT)RED-accessoires in de Apple Store. Net zoals voorgaande jaren gaat een deel van de opbrengsten naar het Wereldfonds, dat onderzoek doet naar de bestrijding van aids en voorlichting geeft over de ziekte.

Volgens Apple’s website is er tot nu toe 320 miljoen dollar ingezameld voor het Wereldfonds, waarvan meer dan 100 miljoen afkomstig is van Apple. Dit bedrag wordt dit jaar hopelijk weer wat hoger met accessoires die in een exclusieve rode kleur verkrijgbaar zijn. Het gaat veelal om bestaande rode producten uit de (PRODUCT)RED-campagne, die vandaag extra in het zonnetje worden gezet. Maar er zitten ook een paar nieuwe accessoires bij.

Rode accessoires voor Apple Watch

Zo is er een speciale stalen Apple Watch verkrijgbaar met een RED-bandje. Dit sportbandje is ook los te koop voor €59.

iPhone 6s-eigenaren kunnen voor €39 een siliconenhoes kopen in een felrode kleur. Gisteren schreven we nog over een soortgelijke hoes voor de iPhone 6s, die van leer is gemaakt. Ook voor diverse iPad-modellen zijn er bijpassende rode hoesjes.

  • (RED) siliconenhoesje voor iPhone 6s: €39
  • (RED) siliconenhoes voor iPad mini 4: €69
  • (RED) smartcover voor iPad mini 4: €45
  • (RED) smartcase voor iPad Air 2: €89

RED-BEATS

(RED) iPods en Beats headset

Naast de cases en horlogebandjes zijn er ook wat Apple-producten die in een speciale rode uitgave te koop zijn. Zo kun je diverse iPods in een (RED)-uitvoering aanschaffen en is er een exclusieve Beats by Dr. Dre Solo2 on-ear-koptelefoon te bestellen voor €199,95.

Kijk voor een overzicht van alle Apple (RED) producten op de speciale (RED)-pagina op Apple’s website.

Ook op de website van (RED) zijn verschillende iPhone-accessoires te vinden in een exclusief rood kleurtje. Zo zijn er powerbanks, cases en meer beschikbaar in de RED Store.

(RED) iOS-apps en games

Naast de producten in de Apple Store zijn ook tal van iOS-apps in een rood jasje gestoken om Wereld Aids Dag te steunen. Zo kan er geld ingezameld worden via Snapchat, Clash of Clans en Instagram.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2015, 17:29
Categorieën Accessoires, Apple
Onderwerp aids

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.