Cooking Dash‪™‬ 4+

Kook en word een ster‪!‬

Glu Games LLC

    • 4,5 • 1,2K beoordelingen
    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

Flo kookt erop los om beroemd te worden als sterrenkok in dit nieuwe tijdmanagementspel – COOKING DASH!

Ontwikkel je vaardigheden terwijl je heerlijke gerechten van het menu bereidt, kookt en serveert in elk van de exotische restaurants… voor een live publiek! Hoor ze joelen en juichen terwijl jij winst probeert te maken in elk van de spannende afleveringen. Gekke gasten, wereldberoemde vips en razendsnelle keukenactie en roem wachten op je!

Blink uit als kok om de eindaflevering te winnen en deel te nemen aan de Stijlbeproeving om snoezige huisdieren en outfits te winnen!

KOOK EROP LOS EN WORD EEN STER!
Houd de razendsnelle chaos in de hand terwijl je door de keuken stuift om gerechten te bereiden voor knotsgekke gasten! Verdien bergen fooi voor de uitstekende service en zorg dat je winst maakt! JIJ BENT VOORBESTEMD OM EEN WERELDBEROEMDE TV-KOK TE WORDEN!

HONDERDEN AFLEVERINGEN OM TE VOLTOOIEN!
Ladingen kookplezier in shows bij verschillende unieke restaurants, zoals Tafeltje-dek-je met een Las Vegas-thema, de knotsgekke Tacotrein en het exotische Avontuurlijke happen; en er komt nog veel meer aan !

VERZAMEL EN UPGRADE!
Wil je succesvoller en beroemder worden? Geef je winst uit aan upgrades voor ingrediënten en apparatuur in je restaurant! Upgrade naar glimmende fornuizen, luxe bereidingstafels en meer, zodat al je gasten een driesterrenservice krijgen

PRIJZENRADEN!
Maak kennis met Weldon Brownies nieuwe spelshow - Draai en win! Draai elke dag gratis aan het prijzenrad om prijzen te winnen als goud, voorbereidingsrecepten, vip-kaartjes, Autochefs, outfits, huisdieren en meer!

OUTFITS EN HUISDIEREN
Steek Flo in de leukste outfits met een thema voor elke show en geef dieren de opdracht om gerechten automatisch te serveren!

EINDAFLEVERING!
Wil je jouw vaardigheden testen? Voltooi expertdoelen op elke locatie in de eindaflevering, alleen voor experts! Voltooi elke locatie met 4 of meer sterren om te ontgrendelen!

STIJLBEPROEVING!
Beproef je geluk in het Stijlbeproeving-evenement van een locatie, telkens weer met andere locaties. Ben jij goed genoeg?

BEREID HEERLIJKE RECEPTEN VOOR MEER GASTEN!
Maak speciale recepten in de bereidingskeuken en trek gasten aan met hun lievelingseten! Zo word je beroemder en beroemder, en vind je coole items en speciale krachten om de kas te spekken met megawinsten en om uiteindelijk een ster te worden!

WORD SUPERBEROEMD!
Voer de vlammen van je faam terwijl je je EIGEN SHOW start, waar alleen de grootste vips komen om JOU te zien en te genieten van je waanzinnige kookkunsten! Voor jou gaat het alleen om VOEDSEL en ROEM terwijl je de hipste etentjes ter WERELD organiseert, voor MILJOENEN KIJKERS! Het is een ware droom voor elke tv-kok!!

SPEEL MET VRIENDEN!
Wissel cadeaus uit en neem het op tegen je vrienden om de allerbeste te worden!

WAAR WACHT JE NOG OP?!?
Laat zien wat je allemaal in je mars hebt en vul de magen - en kwetsbare ego's - van de gasten en vips! Download vandaag nog het GRATIS spel Cooking Dash®. DIT IS HET ALLERLEUKSTE DASH-SPEL OOIT

COOKING DASH ondersteunt nu iPhone X in breedbeeld! Zie je favoriete locaties in al hun glorie!

LET OP:
- Je kunt dit spel gratis spelen, maar je kunt ook extra items kopen voor echt geld, dat we van je iTunes-account afhalen. Je kunt in-app aankopen uitschakelen door de instellingen van je apparaat aan te passen.
- Koop met beleid.
- Er verschijnen advertenties in dit spel.
- In dit spel kunnen gebruikers interactief zijn met anderen (bijv. in chatruimten, via spelerschat of berichten). Links naar sociale netwerken zijn niet bedoeld voor personen jonger dan 13 jaar.
- Je hebt een netwerkverbinding nodig om te spelen.
- Je hebt een netwerkverbinding nodig om bepaalde functies in te schakelen/bepaalde content toegankelijk te maken.
- Ga voor meer informatie over het gebruik door Glu van je gegevens naar ons privacybeleid: www.Glu.com/privacy
- Als je een probleem hebt met dit spel, kun je contact met ons opnemen via www.Glu.com/support

Nieuw

Versie 2.26.6

Problemen verholpen en andere verbeteringen doorgevoerd in de prestaties van de game

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
1,2K beoordelingen

1,2K beoordelingen

Ryika1 ,

Foutmelding internet

Leuk spel, echter na het eerste level geeft hij bij de bonus ronde aan dat er geen nieuwe levels gegenereerd kunnen worden omdat er geen internet verbinding is terwijl deze er wel is. Bug in het systeem.

👸! ,

N

Leuk spel maar na de laatste update onthoud het de behaalde levels niet.
Te veel bugs. Heel jammer

flankly stupid ,

Bugs na laatste update

Leuk spel, al veel gespeeld maar na laatste update te veel bugs. De voortgang van het spel wordt niet meer opgeslagen, bijv. nadat ik 5 sterren heb gehaald bij een level uitspelen zie ik de “oude” stand van 3 sterren die ik eerder heb gehaald. Erg jammer, dan ga ik maar andere spelletjes spelen...

App-privacy

De ontwikkelaar, Glu Games LLC, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Aankopen
  • Locatie
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Overige gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Locatie
  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek
  • Overige gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Deer Hunter Classic
Games
Frontline Commando: D-Day
Games
Frontline Commando
Games
Deer Hunter 2018
Games
Contract Killer 2
Games
Dino Hunter: Deadly Shores
Games

Suggesties voor jou

Sally's Studio
Games
Hot Dog Bush: Food Truck Game
Games
Kitchen Scramble: Cooking Game
Games
Food Truck Chef™ Cooking Game
Games
Cooking Craze: een kookspel
Games
Cafe Panic: Cooking game
Games