Apple Watch lifestyle

Reacties voor: Gerucht: ‘Apple Watch X krijgt nieuw design met magnetische aansluiting’

Het lijkt erop dat 2024 een belangrijk jaar wordt voor de Apple Watch. Volgens Mark Gurman van Bloomberg gaat de Apple Watch X een compleet nieuw design krijgen. Daarnaast test Apple een nieuwe aansluiting met magneten, waardoor de huidige bandjes wellicht onbruikbaar worden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Onderwerpen

Reacties: 8 reacties

  1. Ik heb nu de Apple Watch Ultra en daar houd ik het voorlopig bij. Krijgt nog genoeg updates, de batterij is 99%.

  2. “waardoor de huidige bandjes wellicht onbruikbaar worden.”

    Gelukkig heb ik genoeg vuilniszakken om al die overtollige bandjes in te gooien en alle andere obsolete Apple producten, dat zijn er nog al wat.

    Nee, ik ben echt gestopt met veel geld uitgeven aan Apple producten, het beland immers toch allemaal bij het grofvuil.

  3. Sinds juli een Ultra aangeschaft na een 4 tal jaren rondgelopen te hebben met de Nike Series 5

    Ben er ontzettend blij mee en zal deze nog de komende jaren met veel plezier gaan gebruiken. Geen nieuwe meer nodig 🤪

  4. Ik kan me niet voorstellen dat Apple een magnetische sluiting bedenkt. Die kan je zo van iemands pols trekken. Of is dat helemaal voorbij vanwege iCloud lock?!

  5. Ik wacht rustig af. Het is nog niet zover, er kan nog een hoop veranderen. Ik heb recent een Apple Watch Ultra, en die kan het prima 5 a 6 jaar doen.

  6. Ik heb vernomen dat er in de nieuwe X watch ook een sensor zal zitten die de bloedsuikerspiegel aangeeft. Dit zou voor alle diabetes patiënten een uitkomst kunnen zijn. Als dit zo is koop ik er een zo gauw als dat kan..!

  7. Zou mooi zijn dat ze nu ook een rond model zouden uitbrengen, ik vind een rond model veel mooier dan het huidige vierkante model.

  8. Houdt me wel tegen om nu de 8 of 9 nog te kopen. Doe er 5-6 jaar mee. En dan zien die er na 2-3 jaar wel gedateerd uit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.