galeries lafayette

‘Apple Watch binnenkort te zien in luxe warenhuis in Parijs’

Apple zou bezig met een uitstalling van de Apple Watch in het luxe warenhuis Galeries Lafayette in Parijs. Ook aan de Champs-Élysées is de Apple Watch te zien.

galeries lafayetteDe Apple Watch is binnenkort opnieuw te zien in vitrines in een warenhuis in Parijs. Dit keer is het niet bij warenhuis Colette, maar bij Galeries Lafayette. Volgens geruchten wordt er gewerkt aan een unieke uitstalling, waar je de Apple Watch van dichtbij kunt bekijken. Maar waarschijnlijk wel achter glas.

In een afgeschermde sectie van het warenhuis zou Apple achter witte doeken (zie foto) bezig zijn om de ruimte op te tuigen. Eerder deze maand begonnen de voorbereidingen al, op een plek waar voorheen een food court en kleine winkeltjes te vinden waren. Het is vrij uniek dat Apple bij de Apple Watch allerlei partners inschakelt om een nieuw product te promoten.

galeries lafayette witte doekenApple zou bovendien plannen hebben om soortgelijke uitstallingen neer te zetten op andere plekken langs de belangrijkste winkelstraat van Parijs, de Champs-Élysées. Retail-baas Angela Ahrendts houdt persoonlijk toezicht op de voorbereidingen. Dat geldt ook voor de voorbereidingen in de Apple Stores, die een andere indeling krijgen om plaats te maken voor de Apple Watch. Ook Jony Ive is daarbij betrokken. Hij wekte eerder deze week de indruk dat de Apple Stores een VIP-hoekje met vloerbedekking krijgen, omdat mensen dat nu eenmaal gewend zijn als ze en gouden horloge bij de juwelier kopen.

Volgens geruchten zal de Apple Watch voorlopig alleen in de Apple Stores te koop zijn. Tegelijk wordt ook gesproken over speciale mini-winkels, waar je alleen de Apple Watch kunt kopen. Het zou daarbij ook kunnen gaan om shop-in-shops, zoals nu al het geval is in de Media Markt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2015, 23:46
Categorie Geruchten
Onderwerpen apple watch, parijs

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.