‘Apple Watch binnenkort te zien in luxe warenhuis in Parijs’

Apple zou bezig met een uitstalling van de Apple Watch in het luxe warenhuis Galeries Lafayette in Parijs. Ook aan de Champs-Élysées is de Apple Watch te zien.

galeries lafayetteDe Apple Watch is binnenkort opnieuw te zien in vitrines in een warenhuis in Parijs. Dit keer is het niet bij warenhuis Colette, maar bij Galeries Lafayette. Volgens geruchten wordt er gewerkt aan een unieke uitstalling, waar je de Apple Watch van dichtbij kunt bekijken. Maar waarschijnlijk wel achter glas.


In een afgeschermde sectie van het warenhuis zou Apple achter witte doeken (zie foto) bezig zijn om de ruimte op te tuigen. Eerder deze maand begonnen de voorbereidingen al, op een plek waar voorheen een food court en kleine winkeltjes te vinden waren. Het is vrij uniek dat Apple bij de Apple Watch allerlei partners inschakelt om een nieuw product te promoten.

galeries lafayette witte doekenApple zou bovendien plannen hebben om soortgelijke uitstallingen neer te zetten op andere plekken langs de belangrijkste winkelstraat van Parijs, de Champs-Élysées. Retail-baas Angela Ahrendts houdt persoonlijk toezicht op de voorbereidingen. Dat geldt ook voor de voorbereidingen in de Apple Stores, die een andere indeling krijgen om plaats te maken voor de Apple Watch. Ook Jony Ive is daarbij betrokken. Hij wekte eerder deze week de indruk dat de Apple Stores een VIP-hoekje met vloerbedekking krijgen, omdat mensen dat nu eenmaal gewend zijn als ze en gouden horloge bij de juwelier kopen.

Volgens geruchten zal de Apple Watch voorlopig alleen in de Apple Stores te koop zijn. Tegelijk wordt ook gesproken over speciale mini-winkels, waar je alleen de Apple Watch kunt kopen. Het zou daarbij ook kunnen gaan om shop-in-shops, zoals nu al het geval is in de Media Markt.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.