apple-car

‘Productie Apple Car begint in 2020’

De productie van de Apple Car gaat in 2020 van start. Daarmee probeert Apple heel snel de auto op de markt te krijgen. Maar liefst 200 man werken aan de wagen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

apple-carDe productie van de Apple Car zal in 2020 van start gaan. Dit beweert Bloomberg op basis van bronnen bekend met de plannen. Apple zou snel willen zijn met de autoproductie.

Autofabrikanten doen meestal vijf tot zeven jaar over de ontwikkeling van een nieuwe auto, maar dit is Apple’s eerste wagen. Volgens Automotive Consulting Group’s Dennis Virag duurt de productie van een eerste auto meestal een jaar of tien. Apple zou dus heel hard pushen om de auto snel op de markt te brengen, vermoedelijk om te concurreren met bedrijven zoals Tesla.

Volgens recente bronnen is het autoproject, genaamd ‘Project Titan‘, vorig jaar officieel van start gegaan. Het is volgens Bloomberg echter nog steeds mogelijk dat het project wordt geschrapt, als Apple er niet tevreden mee is. Het Apple Car-team bestaat op het moment uit ongeveer 200 mensen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 februari 2015, 11:19
Categorie Geruchten
Onderwerp apple car

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.