Reacties voor: ‘Apple Watch krijgt wandelworkouts met audio’

Elke dag een stukje lopen
Uit de code van de iOS 14.4 beta blijkt dat Apple nadenkt over wandelworkouts met audiobegeleiding. 'Time to Walk' lijkt een variatie op 'Time to Stand', de herinnering om elk uur even te gaan staan. Deze nieuwe functie moedigt je aan om elke dag een wandeling te gaan maken - onder begeleiding.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Lijkt me leuk!

  2. Pas in 2200 in Nederland..

  3. Origineel geplaatst door Michel
    Pas in 2200 in Nederland..

    Inderdaad knap laat, ga ik niet redden😉

  4. Leuk, kom maar op! En ik wil ook Fitness+ naar Nederland!!!

  5. Leuk detail. Maar laat ze maar eerst Fitness+ naar Nederland brengen. Ik heb via de iCulture guide nu een Amerikaans account op de iPad gezet. Hiermee kan ik gelukkig al Fitness+ proberen. Bevalt meer als prima. Heel goed, enkel mis ik de cooldowns na intensieve trainingen zoals spinning, hardlopen, hiit. Ze verwijzen je wel naar de mindful cooldown. Maar specifieke rek en strek oefeningen na een les zou in mijn ogen beter zijn.

    Wel fijn dat ik een maand kreeg om te proberen en vervolgens nog eens drie maanden ivm nieuwe Apple Watch. In totaal dus 4 maanden gratis fitness+ om te proberen. 👍🏽

  6. Lijkt me wel leuk als het tenminste een uitbreiding wordt van de huidige wandelworkout en niet achter een betaalmuur verdwijnt. Ook zou ik het erg prettig vinden als er een auto pauze in de huidige wandelworkout wordt gebouwd, net zo als in de hardloopworkout.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.