Apple Watch sensor achterkant

Reacties voor: Apple Watch in de VS vanaf nu zonder bloedzuurstofmeting

Apple heeft met aangepaste software de bloedzuurstofmeting uitgeschakeld op Amerikaanse Apple Watch-modellen. De Saturatie-app functioneert daardoor niet meer. Dit is het gevolg van een patentstrijd met fabrikant Masimo.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Zouden Amerikaanse kopers dan ook hun watch weer kunnen inleveren? Refund?

    • Eerdere kopers hebben geen probleem voor hen blijft het werken. Zelf geloof ik niet erg in deze metingen a niet in het belang ervan b niet dat zo een horloge dat accuraat doet

      • Origineel geplaatst door Leo

        Eerdere kopers hebben geen probleem voor hen blijft het werken. Zelf geloof ik niet erg in deze metingen a niet in het belang ervan b niet dat zo een horloge dat accuraat doet

        Bij mij zijn de metingen gelijk als aan het ziekenhuis. Ik vind het een belangrijke controle.

      • Het gaat zo mis met geloven tegenwoordig. Feiten lijken er niet to te doen. Als je wil weten hoe nauwkeurig de sensoren op de Apple Watch zijn, dan is het kanaal van de Quantiefied Scientist op Youtube een aanrader. Spoiler: De apple Watch sensoren zijn de beste die er te krijgen zijn.

  2. Wat is de definitie van een Amerikaanse iWatch, is dat een horloge dat ooit in Amerika is gekocht of een horloge dat wordt gebruikt door iemand met een Amerikaanse apple account.
    Reden vraag: ik heb mijn iWatch in Amerika gekocht, maar gebruik deze in Nederland met een Nederlandse account en wil gebruik blijven maken van deze functionaliteit.

    • Zoals in het artikel vermeld is, blijft de functie bruikbaar voor reeds verkochte modellen. Jouw Apple Watch is toch ook al gewoon verkocht? Waarom zou dat dan niet voor jouw horloge gelden?

  3. (Red.) Artikel bijgewerkt nadat Apple gestart is met de verkoop van modellen zonder bloedzuurstofmeting.

  4. Eerst apple aanklagen over patenten die gebruikt zijn en vervolgens ook klagen dat her slecht werkt. Dus als Apple inderdaad de patenten had gebruikt dan betekend dat de patenten waardeloos zijn.

    “Je gebruikt mijn ontwerp” “je product werkt niet goed”. Wat zegt dat over het ontwerp/patent?

    Of Apple’s implementatie is niet goed. Maar is het dan nog wel inbreuk van de patenten?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.