Reacties voor: ‘Productie Apple Watch vertraagd door problemen met Taptic Engine’

De Apple Watch kan niet voldoende geproduceerd worden. Volgens WSJ komt het door de Taptic Engine, waarvan de productie bij de fabrikant in de soep liep.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. En die twee leveranciers zijn afgelopen maandag pas begonnen met produceren? Je trapt toch een product op de markt zodra je voorraden hebt om te assembleren? Denk dat t nog steeds gewoon de kat uit de boom kijken is wat animo betreft. En die is niet heel groot lijkt het. Althans, niet zo groot als bij de iPhone bijvoorbeeld.

    En kijk ik naar mezelf.. laat iOS Androidwear maar ondersteunen want dan koop ik gelijk een moto360. Veel mooier apparaat en kost een knikker itt de Apple watch.

  2. Ik heb de Apple Watch sport witte band 25-04 besteld in de UK store. Tot mijn verbazing is de status vandaag al gewijzigd naar ‘preparing for dispatch’ en is mijn CC belast. Normaal gesproken wordt hij morgen al verstuurd. Gelukkig is er dus toch wat voorraad!!

    Edit: Inmiddels verstuurd!

  3. Ik heb vandaag de apple watch steel met sportarmband besteld.
    Heb contact gehad met apple.
    En zeer waarschijnlijk komt de watch al eerder dan juni.

  4. @Le0: Er zijn volgens zeggen al meer Applewatches besteld/verkocht dan alle anderen bij elkaar, dus om nou te zeggen dat er weinig belangstelling is…..

    Exacte cijfers zijn niet bekend maar dat horen we snel genoeg.

  5. Normaal werd mijn Apple Watch 12-26mei verstuurd, hij is ondertussen vandaag verzonden. Wordt geleverd maandag 😎teken dat de voorraad netjes aangevuld wordt.

  6. Ook geplaatst op twitter: De leveringsproblemen van de #AppleWatch zijn opgelost tegen de tijd dat de opvolger wordt aangekondigd.

    Pas als er gps in zit koop ik er een. Ik wacht dus op de opvolger.

  7. In het artikel staat dat Apple de horloges weggooid als de taptic engine niet goed is…..
    Is dat inclusief of exclusief de bandjes?
    Toch mooi als je als bedrijf zo veel geld te veel hebt dat je gewoon het hele apparaat weggooid als er 1 onderdeeltje niet goed is.
    Maar ik vind het zonde (of het is bull….)

  8. Een krant zegt dat er levering problemen zijn en de top man van Apple heeft enkele dagen geleden zelf bekend gemaakt dat er meerdere landen worden toegevoegd waar ze aan gaan leveren. Het lijkt mij dat wanneer er productie problemen zijn Apple niet extra landen toevoegt voor verkoop.

  9. @Alfred j. Kwek: ik denk het laatste

  10. Haha, laat maar zitten die eerste versie van de Apple Watch! Ik wacht wel tot volgend jaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.