beats-apple-logo-groot

‘Apple haalt BBC-radioproducers in huis voor Beats-muziekdienst’

Apple heeft producers van de BBC aangenomen, om te werken aan de compleet vernieuwde Beats-muziekdienst. Eerder nam Apple Zane Lowe aan, een bekende BBC-radiomaker.

beats-apple-logo-grootApple heeft vier producers van BBC Radio 1 aangenomen, aldus bronnen van Music Business Worldwide. Het nieuws komt twee maanden nadat de bekende BBC-radiomaker Zane Lowe door Apple werd aangenomen. De voormalig BBC-medewerkers gaan aan de slag met de nieuwe Beats Muziekdienst, die mogelijk in iOS 8.4 zal worden geïntroduceerd.

Apple heeft volgens de bronnen producers James Bursey, Natasha Lynch, Kieran Yeates en nog één ander iemand aangenomen. Bursey was de producer van Zane Lowe, toen beide nog bij de BBC werkten. Hij is onderweg naar Los Angeles om bij Apple aan de slag te gaan voor de nieuwe Beats-muziekdienst. De overige drie nieuwe medewerkers zullen vanuit Londen gaan werken bij Apple.

Apple nam afgelopen jaar Beats over. Sindsdien horen we over plannen om de Beats-muziekdienst compleet te vernieuwen en uit te brengen voor de iPhone en iPad. Inmiddels zou Trent Reznor van de Nine Inch Nails werken aan een compleet nieuwe Muziek-app in iOS 8.4. In recente beta’s kregen we hier al een voorproefje van. De nieuwe app moet uiteindelijk de nieuwe Beats-dienst bevatten.

Het is nog de vraag wanneer Apple precies Beats zal introduceren. Verwachting is dat we tijdens WWDC 2015 meer gaan horen. Dit ontwikkelaarsevenement .

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2015, 7:57
Categorie Geruchten
Onderwerpen bbc, beats

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.