Reacties voor: Apple begon aan Apple Watch na overlijden Steve Jobs

Apple begon met het maken van de Apple Watch nadat Steve Jobs overleed. Dit is de eerste productcategorie waar Jobs geen invloed op had.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. wordt het niet eens tijd dat apple steve jobs los laat?
    Alles wat ontwikkeld of gedaan wordt, wordt zijn naam aan verbonden.

    zo had steve het gewild. zo heeft hij het bedacht.

    We zijn nu een aantal jaar verder. Steve kan een hoop bedacht hebben voor de toekomst, maar tijden veranderen. mensen veranderen, hoe we met bepaalde dingen en ideeen omgaan veranderen.

    ik denk dat als je als apple nou eens los laat van steve laat zien wat een sterk bedrijf je bent en niet alleen afhankelijk van steve bent.

  2. Steve is de oprichter van Apple, het is zijn kind, tuurlijk moet zijn naam overal aan verbonden zijn. Jij zegt toch ook niet we zitten in 2014 en waarom komen we overal Willem van oranje naam tegen..

  3. Het gedweep met Steve Jobs had van mij gemogen, als het ook echt een flashy design was geweest.
    Maar dit ding is echt jaren 80 (plain ugly, wat de polsbandjes deels goedmaken) en het verwondert me dat dan niemand in die 3 jaar opstaat en zegt “Jony, dit kan gewoon niet”
    Wat mij betreft dit jaar geen bonus voor Jony Ive – hij mag blij zijn dat hij mag blijven zitten.
    Misschien dat Newson (na rieten stoelen en raketten) een betere 2.0 versie gaat brengen

    O ja, het is echt ONBEGRIJPELIJK dat de iPhone 6 volledig uitgewrongen wordt (ten koste van de batterij) om maar zo dun mogelijk te zijn, en de aWatch dan de vormfactor krijgt van een Goggomobiel…

  4. Tuurlijk is het zijn kindje.

    Maar het is apple die het doet… en niet meer steve.

    bij microsoft doen ze ook niet alles meer uit de naam van bill gates.

    het gaat erom dat het bedrijf nu andere mensen heeft.

    Tim Cook staat nu aan het roer. Ik denk dat het bedrijf veel sterker over komt als de mensen die er nu zitten eruit springen. ipv een draaiboek van steve volgen.

    Het is natuurlijk een persoonlijke mening. En steve had mooie dingen gedaan en bereikt.
    Maar volgens mij zitten er genoeg mensen die ook kunnen innoveren.

    Op deze manier vind ik Tim Cook namelijk niet als een sterke CEO over komen. en kan hij beter eens zeggen van ik wil het zo. Dan komt hij ook veel meer naar de voorgrond.

    Ze verschuilen zich teveel achter steve op het moment.

  5. Het gaat er volgens mij in dit geval niet zozeer over wat Steve van iets gevonden zou hebben maar dat Apple de werk en denkwijze van Steve Jobs vast wil houden ook bij nieuwe werknemers. Het oog voor detail, gebruiksvriendelijkheid een product liever doorontwikkeling dan te vroeg uitbrengen enz. Dat is waarom mensen Apple producten kopen en waardoor Apple het de laatste 15 jaar zo goed doet.

    Ik denk dat het zeker belangrijk is dat Apple die zienswijze vast houd. Als Apple producten minder intuïtief worden, minder goed samenwerken, minder vloeiend werken minder duurzaam en stijlvol worden dan vallen alle voordelen van een Apple apparaat tegen een Android of Windows apparaat weg en dan is Apple ook heel snel weg

  6. Oh de ironie. “Alles waar Steve Jobs voor stond”, gevolgd door een video gebruik makend van Flash. 😀

  7. In onderstaande video bekijk je het volledige interview met Tim Cook. De videospeler werkt echter niet op iDevices omdat hij Flash gebruikt.

    Beetje raar bericht van een site dat zich richt op Apple producten, dat je een filmpje niet kan zien op een iDevice!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.