Apple Watch Series 8 vs Apple Watch Series 7

Reacties voor: Apple Watch Series 8 vs Apple Watch Series 7: wat zijn de verschillen?

De Apple Watch Series 8 is het nieuwste model in de line-up, maar ook de Apple Watch Series 7 is nog een interessante keuze als je op zoek bent naar een nieuwe Apple Watch. Bovendien is dit model een stukje goedkoper. Maar welke functies ontbreken als je voor de Apple Watch Series 7 kiest in plaats van de Apple Watch Series 8?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Na mijn series 0 en mijn huidige series 4, merk ik dat ik toe ben aan een nieuw design. Had grote verwachtingen van de series 8, maar dat is een teleurstelling. Om daarom nog eens te investeren in een model waar ik een jaar of 4 mee doe en dat naar verwachting volgend jaar wel vernieuwd wordt.

    Al hoop ik niet dat dit dan het design van de Ultra mee krijgt. Die ziet er er wat inspiratieloos uit. (Opblazen en een dik plat scherm erop).

    Mijn 4 moet het dan nog maar even uithouden.

  2. @Victor: Inderdaad – idem hier – dus mijn Watch 4 zal nog effe moeten meegaan. De vooropgestelde verbetering zijn niet zo groot.

  3. Mocht je twijfelen over de 7 of 8, bedenk dan de verkoopwaarde mocht je hem willen verkopen als Apple volgend jaar een gekke bui heeft en met een totale refresh komt van de AW.

  4. Wat best bijzonder is, dat vorige jaar het verschil tussen 6 en 7 in div testen vrijwel te verwaarlozen was. Nu is dat tussen 7 en 8 ook weer het geval. Dus eigenlijk is er tussen 6 en 8 ook niet veel nieuws te bedenken. Klopt mijn conclusie?

  5. @Bernard: denk dat die conclusie juist is. Vandaar ook dat ik mijn Apple Watch 6 ook gewoon houd.

  6. @Ed: lijkt erop dat ze elk jaar iets willen uitbrengen maar ze kunnen alleen nog kleine stapjes bieden, en ze willen ook niet veel in 1 keer nieuw geven denk ik want ze willen verdelen

  7. Naar mijn mening is crashdetectie echt totaal overbodig. Zowel op de Watch als de iPhone.

    Waarom? Omdat sinds 2018 alle in Europa verkochte auto’s eCall moeten hebben: hierbij wordt bij een ongeluk automatisch 112 gebeld. Helaas heb ik het zelf meegemaakt en het werkt perfect.

  8. @Hyrax: er rijden nog heel wat auto’s rond met bouwjaar van vóór 2018

  9. Als je van een oud model komt dus gewoon even wachten tot black friday en hopen op een mooie aanbieding voor Series 7

  10. @cramiekske: mogelijk valt de 4 volgend jaar af qua updates. Dat is opzich wel wat lastig, al kan dat wel een jaar ,maar dan kun je je iPhone ook niet updaten en dat jaar ook niet een nieuwe iPhone kopen

  11. Origineel geplaatst door Bernard
    Wat best bijzonder is, dat vorige jaar het verschil tussen 6 en 7 in div testen vrijwel te verwaarlozen was. Nu is dat tussen 7 en 8 ook weer het geval. Dus eigenlijk is er tussen 6 en 8 ook niet veel nieuws te bedenken. Klopt mijn conclusie?

    De batterij van die 6 is dan alleen wel weer een jaar ouder geworden. Op een gegeven red je de dag niet meer met een workout daarin.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.