apple-watch-reclame-apps-at-tap

Drie nieuwe Apple Watch-reclames over reizen, fitness en muziek

Apple heeft 3 reclamespotjes voor de Apple Watch uitgebracht, die het gemak van apps bejubelen. Kijk hoe de Apple Watch van pas komt bij reizen, fitness en muziek luisteren.

Om nou te zeggen dat apps het hoogtepunt vormen van de Apple Watch, is overdreven. Pas dit najaar kunnen we genieten van apps die wél snel zijn. Tot die tijd zullen we genoegen moeten nemen met tamelijk trage apps, waar je wél verrassend veel mee kunt doen. Vandaar dat Apple het aandurft om nu al reclamespotjes voor de Apple Watch uit te brengen, die de vele mogelijkheden van apps bejubelen.

apple-watch-reclame-apps-at-tap

De drie spotjes zijn gericht op reizen, fitness en muziek. Alledrie eindigen ze met de slogan ‘Apps at a tap’: de apps zijn met een tik op het scherm bereikbaar. Deze keer zijn het geen ‘gewone’ mensen, die laten zien hoe ze de Apple Watch gebruiken, maar zijn het meer korte clips waarin een korte demo te zien is. In slechts 15 seconden krijg je een indruk wat je zoal kunt doen op het gebied van reizen, fitness of muziek. Apps die je te zien krijgt zijn onder andere Uber, Expedia, WaterMinder, Shazam en StubHub.Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2015, 8:56
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, reclamespot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.