apple-watch-force-touch

Apple Watch ophalen bij Britse buurtwinkels: het is een optie

Apple geeft je de mogelijkheid om een bestelde Apple Watch te laten afleveren bij een buurtwinkel in Engeland. Handig voor mensen die geen lokaal adres hebben.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

apple-watch-powerpointAls het je nog steeds niet gelukt is om een Apple Watch te bemachtigen, omdat je geen lokaal adres hebt, dan is er nog een laatste optie. In Engeland geeft Apple je de mogelijkheid om de bestelde Apple Watch af te laten leveren bij een postpakketten-afhaalpunt. Het gaat om tabakszaken, levensmiddelenzaken en boekwinkeltjes, die fungeren als distributiepunt voor postpakketten.

Het bestellen van de Apple Watch verliep dit jaar anders dan anders. Je had in de meeste landen een lokaal afleveradres nodig om een bestelling te kunnen plaatsen. Dat maakt het lastig, als je geen vrienden in het betreffende land hebt. In Engeland gaat dat nu een stuk makkelijker.

Je moet nog wel naar Londen of naar een andere Britse stad reizen en je kunt er pas in juni terecht om het pakket af te halen. Maar net als bij andere bestellingen geldt misschien hier ook wel, dat de bestelling eerder wordt afgewikkeld dan beloofd. Mensen met levertijd in mei kregen gisteren soms al hun pakket geleverd.

De mogelijkheid om bij een buurtwinkel af te halen is niet beschikbaar in Duitsland.

apple-watch-bezorging

Het is misschien een wat vreemde ervaring, om als Nederlander of Belg af te reizen naar Londen, om vervolgens bij een onbeduidend winkeltje je €1.249 kostende Apple Watch met luxe schakelarmband op te halen. Of je er erg mee geholpen bent, is ook nog maar de vraag. Rond juni kan de Apple Watch inmiddels normaal in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Eén troost: je kunt een eenmaal bestelde Apple Watch op elk moment weer annuleren, zolang het pakket nog niet onderweg is naar jouw favoriete buurtwinkel. Omdat je de uitleg en begeleiding in de winkel mist, biedt Apple klanten de mogelijkheid om online de set-up te doorlopen.

apple-watch-ophalen-buurtwinkel

Tipgever: Tom van Zummeren

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2015, 12:34
Categorie iDevices
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.