apple-watch-tafel-apple-store

Apple geeft ontwikkelaars kans op ‘voordringen’ voor Apple Watch

Apple gaat de Apple Watch sneller leveren aan sommige ontwikkelaars. Zij krijgen de Apple Watch daardoor al op 28 april.

Apple gaat de Apple Watch al op 28 april leveren aan een select aantal app-ontwikkelaars. In een e-mail wordt aan de ontwikkelaars verteld dat ze een 42mm, zilveren Apple Watch Sport met blauwe band kunnen bestellen, die dan op 28 april zal worden afgeleverd. Daarmee krijgen de developers het horloge veel eerder in handen dan de meeste kopers: op 10 april begon de voorverkoop in negen landen, maar levertijden liepen al zeer snel op naar juni dit jaar.

Apple Watch 28 april ontwikkelaars

De ontwikkelaars kunnen met hun vroeg bemachtigde Apple Watch alvast hun apps uittesten, zodat ze zo spoedig mogelijk bij Apple ingediend kunnen worden. Het selectieproces voor ontwikkelaars die in aanmerking komen is willekeurig. Apple heeft e-mails verstuurd naar leden van het ontwikkelaarsprogramma, die zich kunnen aanmelden om in aanmerking te komen voor de snellere levering. Aanmelden voor de snellere levering kan tot 23 april, waarna Apple zal laten weten wie hier gebruik van mag maken. De Apple Watch zal vanaf 24 april worden geleverd.

Lees ook: Dit zijn de eerste Apple Watch-apps in Nederland

Het is nog maar de vraag of Apple de e-mail ook heeft verstuurd naar Nederlandse ontwikkelaars. De Apple Watch-voorverkoop begon op 10 april in een select aantal landen, waaronder de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. In Nederland en België is de verkoop nog niet gestart, maar sommige fanatieke ontwikkelaars en fans hebben het horloge op een buitenlands adres laten afleveren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 april 2015, 20:49
Categorie iDevices
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.