Reacties voor: ‘Apple Watch krijgt energiezuinig micro-LED-scherm in 2017’

Apple zou voorbereidingen getroffen hebben om in de tweede helft van 2017 micro-LED schermen te gaan gebruiken in de Apple Watch. Deze schermen zijn energiezuiniger dan de huidige OLED-techniek, wat goed van pas komt bij een Apple Watch.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. “De productie is nog hoger dan van OLED-schermen,…” ?

  2. @Mark: De meest mensen weten niet wat de kost

  3. Hmm, dus geen nieuwe Apple watch dit jaar. 2017 gaat me veel geld kosten..

  4. Hopelijk ook met interne GPS

  5. Toch best wel vervelend nieuws moet ik zeggen. Ik heb bewust gewacht omdat de eerste Apple Watch schijnbaar veel kinderziektes had volgens reviewers, en dan hoor je weer dat er volgend jaar eentje uitkomt die pas echt veel vernieuwing gaat krijgen.. Zit ook al met een 6 Plus die ik wil vervangen, maar het liefst heb ik het model van 2017 als ik de geruchten moet geloven.. Met andere woorden, volgend jaar krijg je veel meer waar voor je geld als dit jaar.

  6. een S-model … De buitenkant zou weinig verschillen van het huidige model. Wel zou hij uitgerust worden met een mobiele internetverbinding, zodat er geen constante koppeling met de iPhone vereist is.

    Tsja, dan is een zuiniger scherm nog veel harder nodig – met nog een derde energievretende draadloze techniek aan boord.

    Het scheelt nu al enorm als je ‘m op vliegtuigmodus zet – maar ja, dan heb je effectief een heel dure dumbwatch. Bluetooth 4.0 zal daarbij het grootste probleem niet zijn, maar de wifi die continu zoekt en die je niet apart uit kan zetten slurpt natuurlijk als een gek aan de accu 😢 Met nòg een wireless zender/ontvanger erbij zal dat alleen maar erger worden. Tenzij ze alsnog naast de alles-of-niets vliegtuigmodus-schakelaar selectief radio’s uitzetten (simpel) mogelijk maken. Ook beter voor je privacy trouwens.

    (En dan te bedenken dat sommige mensen nog een eigen GPS ontvanger erin willen ook 😂😂😂 – helemaal kansloos natuurlijk zonder revolutionaire verbetering in accutechnology)

  7. Origineel geplaatst door Kees
    Toch best wel vervelend nieuws moet ik zeggen. Ik heb bewust gewacht omdat de eerste Apple Watch schijnbaar veel kinderziektes had volgens reviewers, en dan hoor je weer dat er volgend jaar eentje uitkomt die pas echt veel vernieuwing gaat krijgen.. Zit ook al met een 6 Plus die ik wil vervangen, maar het liefst heb ik het model van 2017 als ik de geruchten moet geloven.. Met andere woorden, volgend jaar krijg je veel meer waar voor je geld als dit jaar.

    Als het nou echt nodig is, dan doen. Anders lekker wachten.

    Verstuurd vanuit een prima werkend 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.