Apple Watch heeft kleiner scherm in nieuwe video

De Apple Watch heeft een iets kleiner scherm in een nieuwe introductievideo van Apple op YouTube. De interface is ook aangepast.

Apple heeft de introductievideo van de Apple Watch opnieuw geüpload op YouTube. In de nieuwe video heeft Apple de verwachtingen voor de Apple Watch enigszins bijgesteld. Zo is het scherm iets kleiner en zijn bepaalde interface-elementen aangepast.


https://www.youtube.com/watch?v=y-waTi8BPdk#t=184

De Apple Watch is zelf nog identiek in grootte, maar het scherm in het horloge is iets kleiner gemaakt. Hierdoor zijn de zwarte randen rond het scherm dikker:

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

De interface van de Apple Watch is in de video een klein beetje veranderd. In de weer-app op het horloge worden de minimum- en maximumtemperatuur niet langer onderaan getoond, maar aan de zijkant. Het wolkje bovenaan is hierdoor ook iets groter. De aangepaste versies van apps waren al veel langer te zien in afbeeldingen op Apple’s website.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Via 9to5Mac

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.