Apple Watch kinderbandje

Reacties voor: Gerucht: ‘Apple wil een goedkope Apple Watch voor kinderen uitbrengen’

Hoe geloofwaardig is het?
Volgens de New York Times werkt Apple aan een goedkopere Apple Watch voor kinderen. Hij wordt goedkoper dan de huidige Apple Watch SE.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Zou erg welkom zijn, wel met e-Sim aub 🙂 heb nu een Android Watch met SIM en GPS werkt best okay maar Android heeft soms wat kuren. Dus kwaliteit van Apple zou ik m’n kids graag toevertrouwen.

  2. Het zou wel een goede vendor lock-in kunnen zijn. Als deze Apple watch populair wordt onder kinderen, blijven ze later misschien eerder trouw aan het merk. Ook voor ouders kan het een extra reden zijn om op Apple over te stappen of er te blijven als hun kinderen met een Apple watch lopen. Dan is de directe winst misschien beperk, maar kan het toch interessant zijn voor Apple om hierin te investeren.

  3. Ik denk dat zonder 4G (dat zou het model veel te duur maken) dit weinig toevoegt. Mijn kleindochter heeft een smartwatch van rond de 100 euro waarmee ze spraak berichtjes kan sturen naar haar moeder en haar moeder kan checken waar ze is. Werkt perfect en erg nauwkeurig.

  4. Leuk een horloge, maar waarom moet een kind een smart watch hebben… Om berichtjes op te nemen op school (die je dan maar deels hoort als je te laat start), om als ouder te checken waar je kind is (weg vrijheid), om werkelijk altijd maar bereikbaar te zijn (waarom als je kind bent). Laat kinderen kind zijn en nog ff wachten met dit soort ellende van sommige control freak ouders!

  5. Wij hebben een supergoede tracker voor de kinderen. Zodra ze ergens belanden krijg ik een appje van die vader of moeder.

  6. Gewoon cartier hoef je niet op te laden .. heerlijk horloge

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.