apple-watch-rood-bandje

‘Apple bestelt 5 tot 6 miljoen Apple Watches voor introductie’

Apple heeft 5 tot 6 miljoen Apple Watch-exemplaren besteld voor de introductie in april 2015. De helft daarvan is het goedkoopste model.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

apple-watch-rood-bandjeApple heeft bij fabrikanten tussen de 5 en 6 miljoen exemplaren van de Apple Watch besteld voor het eerste kwartaal van 2015, aldus bronnen van The Wall Street Journal. Daarmee krijgen we een idee van hoeveel Apple Watch-horloges er precies in april beschikbaar zijn, zodra de verkoop van start gaat.

De helft van de Apple Watch-productie zou zijn gericht op het goedkoopste model van 349 dollar. Een derde van de productiecapaciteit is gericht op het iets duurdere model, en de rest van de productieketen werkt aan het duurste, gouden exemplaar. In het tweede kwartaal van 2015 worden er meer dan één miljoen gouden Apple Watch-horloges geproduceerd.

The Wall Street Journal staat bekend om zijn nauwe banden met Apple, wat doet vermoeden dat de geruchten over de productie van een betrouwbare bron komen. Het is niet het enige gerucht dat de Amerikaanse krant vandaag bracht: we lazen eerder dat Apple gezondheidsfuncties voor de Apple Watch heeft moeten schrappen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2015, 17:32
Categorie Geruchten
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.