Apple Watch colette

Apple Watch 24 april wel te koop in internationale modehuizen

De Apple Watch is op 24 april wel te koop in internationale modehuizen. Dat terwijl de Apple Store het horloge nog niet aanbiedt.

Apple Watch coletteHoewel de Apple Watch-verkoop op 24 april van start gaat, is het op vrijdag niet mogelijk om het horloge te kopen in een fysieke Apple Store. Apple heeft er dit jaar voor gekozen om de verkoop eerst te starten in de online Apple Store, om zo de voorraad goed te beheren. Er is echter een uitzondering: in een aantal internationale modehuizen zal het op vrijdag wél mogelijk zijn om de Apple Watch te kopen. Deze winkels krijgen namelijk een eigen voorraad.

Volgens The New York Times is de Apple Watch op 24 april beschikbaar bij Dover Street Market in Tokio en Londen, Colette in Parijs, Corner in Berlijn en 10 Corso Como in Milaan. Amerikanen kunnen ook naar Maxfield in Los Angeles.

De voorraad is per winkel verschillend: Dover Street in Londen krijgt bijvoorbeeld 570 Apple Watches geleverd op vrijdag in Londen, maar in Tokio zijn er slechts 350 exemplaren. De gouden Apple Watch Edition moet worden besteld vanuit de winkels en is bijna nergens op voorraad. De modehuizen vermoeden dat de Apple Watch vrij snel uitverkocht zal zijn. Het is hierdoor nog maar de vraag of je een Apple Watch zal bemachtigen als je bij één van de modehuizen in de rij gaat staan.

De Apple Watch-verkoop gaat op vrijdag officieel van start in negen landen, waaronder de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland en Frankrijk. Wanneer de Apple Watch in de winkels zal liggen is nog niet bekend. Daarnaast heeft Apple nog niet aangekondigd wanneer de verkoop in Nederland start. Volgens een recente bron is de Apple Watch vanaf 8 mei te koop in een reeks andere landen, maar een tweede, betrouwbare bron ontkent dit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2015, 8:13
Categorie iDevices
Onderwerp apple watch

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.