Apple Watch goud

Je eigen gouden Apple Watch voor 399 dollar

Wil je de gouden Apple Watch, maar ben je niet bereid om daar 11.000 euro voor te betalen? Je laat de Apple Watch vergulden vanaf 399 dollar.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple Watch goudWie een gouden Apple Watch wil kopen bij Apple, moet al snel diep in de buidel tasten. De Apple Watch Edition wordt namelijk verkocht vanaf 11.000 euro. Gelukkig zijn er ook goedkopere manieren een gouden Apple Watch te bemachtigen. Afgelopen maand waren zagen we al hoe je met een verfspuit je horloge goud kunt verven, maar er zijn ook grondigere alternatieven. Zo belooft een bedrijf om je Apple Watch voor 399 dollar te vergulden.

Door je Apple Watch naar het Amerikaanse Watchplate te sturen, wordt het horloge verguld en weer naar jou teruggestuurd. Je kunt hierbij kiezen uit de kleuren geelgoud of roségoud. Bij het bestellen geef je aan of alleen het horloge verguld moet worden, of dat ook de horlogeband verguld moet worden. Dat laatste is handig bij bijvoorbeeld de metalen schakelband, maar Watchplate zegt ook de metalen onderdelen van bijvoorbeeld de lederen band te vergulden. Je betaalt ongeacht wat je kiest altijd 399 dollar.

Apple Watch goud binnenkant

Watchplate zegt de Apple Watch binnen drie werkdagen weer terug te sturen – al zal dat voor Nederlandse en Belgische klanten wat langer duren. Je moet het horloge immers naar de Verenigde Staten sturen. Het bedrijf gebruikt een echte goudcoating van ongeveer 35 micrometer.

Naast Watchplate is er nog een bedrijf dat je Apple Watch verguldt. Bij Golden Dreams betaal je met 3550 dollar een stuk meer, maar daarvoor krijg je ook een gegraveerd horloge met een lederen bandje gemaakt van alligator-, python-, struisvogel of haaienhuid terug.

Is dat je allemaal nog steeds te duur? Dan kun je de instructies in onderstaande video volgen om je Apple Watch goud te kleuren. ‘Echt’ goud is het niet, maar het ongetrainde oog zal dit niet opvallen. Oh, en een kleine waarschuwing: door je Apple Watch te kleuren of vergulden, riskeer je wel de garantie van de Apple Watch te verliezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 mei 2015, 16:59
Categorie iDevices
Onderwerp apple watch

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.