Reacties voor: Je hebt geen afspraak meer nodig om de Apple Watch te passen

Het is niet langer verplicht om een afspraak te maken om een Apple Watch te passen in de Apple Store. Ook in Nederland wordt het kennismaken met de smartwatch hierdoor weer wat toegankelijker.
Lars Paymans -

Reacties: 13 reacties

  1. Slim om inderdaad vooraf te passen. Dank zij het passen ben ik toch voor de 42 mm gegaan

  2. Vorige week @ A’dam werd er mij zelfs gevraagd of ik geholpen kon worden en of ik er een wilde passen 🙂

  3. Een maand geleden kon ik de apple watch passen zonder afspraak, ik heb op de zelfde dag de sport, edition en de gold edition gepast. Voor de gold mocht ik naar boven en in een speciaal vergader room zitten in de apple store Amsterdam. Dit zonder afspraak !!

  4. Ik ben dit weekend naar Rijsel geweest, daar kon je alles passen en ook een watch kopen zonder reservatie.

  5. Dat was daarvoor ook al niet verplicht, zo’n 3 weken terug ben ik naar de Apple Store in Dusseldorf geweest en daar ben ik zo binnengewandeld en kon ik hem passen en kreeg uitleg en kon hem uitproberen.

  6. @boeverke: Dat kon ik inderdaad ook al gewoon zo’n 3 weken terug 🙂
    Oud nieuws iCulture…

  7. Enkele weken na de introductie in Oberhausen zonder afspraak de Watch gepast, echter was toen mijn voorkeur niet op voorraad. Vervolgens een paar weken later in Berlijn eentje gepast en gekocht zonder afspraak. Het kan dus al veel langer zo.

  8. Dit weekend nog impulsief naar binnen gelopen. Eerst moesten we inderdaad een half uur wachten om te mogen passen, maar toen we het aan de andere medewerker vroegen konden we direct passen. Daardoor toch met een Apple Watch thuisgekomen, dit was anders niet het geval geweest.

  9. Ik heb 2 weken geleden ook een Apple Watch gekocht in Duitsland, zonder afspraak…

    Ik wees er één aan en binnen 15 minuten liep ik geconfigureerd en wel naar buiten met de Apple Watch om mijn pols.

  10. Gewoon online de 42mm sport zwart besteld en afgehaald op een ups point in Rijsel. Daarna lekker een koffie gaan drinken en met WiFi op 5 minuten de watch gebruiksklaar en aan de pols dus super gemakkelijk .

  11. Ik ben in Den Haag ook gewoon binnen gelopen zonder afspraak en nam er eentje mee. Misschien bedoelen ze dat je het nu kan kopen zonder te hoeven passen?

  12. Ik kon zelfs al op de release dag al passen. Had wel al gereserveerd om te kopen misschien daarom?

  13. Nu bij ibood de Apple watch met 10% korting. Enkel sport edition en 38 mm.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.