Reacties voor: Officieel: Apple Watch vanaf 9 oktober in België verkrijgbaar

De Apple Watch is vanaf 9 oktober verkrijgbaar in België. De Apple Watch-verkoop start dan in de Apple Store Brussel en online Apple Store.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Hahahahahaha nu pas 😂😂😂😂

  2. De mijne komt uit Seattle. België loopt altijd teveel achter. Wij worden dat wel eens beu hoor. Ik woon ik België moest je het u afvragen 🙂

  3. Mannen weten waarom.

  4. Origineel geplaatst door Applelion
    Hahahahahaha nu pas 😂😂😂😂

    Ach, dat valt toch wel mee? De officiële aankondiging was pas … even opzoeken op wikipedia … 9 september. O wacht, in 2014 😳

  5. Ik woon in België en de mijne komt uit Frankrijk. Deze week wel naar Brussel geweest om de mooie nieuwe Apple Store te bewonderen. Daar kan je de watch wel al uitproberen.

  6. Goed dat Rijsel net over de grens ligt . Heb de mijne al van 5 augustus en zelfs 20 euro goedkoper want België maakt zijn naam van duurder te zijn weeral schaamteloos waar. Sorry maar het is echt jammer dat de buurlanden van de Benelux een pak goedkoper dezelfde producten aanbieden .

  7. Vorige keer was het ook stilletjes aangekondigd voor 16 september(niet dus)! Daarna 19 september met de opening van de Apple store in Brussel(niet dus).

  8. Je moet goed zot zijn als Belg om iets dat een jaar geleden op de markt is gekomen en dit nu pas in Belgie verkrijgbaar is te kopen.
    De nieuwe zijn in aantocht ( wat is een jaar) en de volle pot betalen enkel omdat dat ze dat prutsland niet belangrijk vinden voor Apple.
    Het geld van de belgjes zijn dan ook niet belangrijk voor hen.

  9. @Milo: Een jaar. April is een jaar geleden.

  10. Doe eens wat aardiger tegen onze zuiderburen Milo. Volgens mij is dit een samenloop van omstandigheden met nieuwe apple stores en in eerste instantie relatief moeilijk verkrijgbaar product.
    Bij volgende productlanceringen verwacht ik dat België gewoon in de 2e groep landen zit.

  11. @Milo: Waarschijnlijk komt dit omdat Belgen niet echt wakker liggen voor die prutsen van Apple. Heb trouwens nog geen enkele gezien met dit horloge.

  12. Ik denk dat de AppleWatch 2 nog wel even opzich laat wachten! Er zijn pas nieuwe modellen bij en een product van 17000 euro vervang je echt niet ieder jaar. Je mag er vanuit gaan dat de levenscyclus van de Watch dan ook veel groter is dan van de iPhone. Daarnaast zie je van de concurrentie nu ook nog geen echte alternatieven dus Apple kan rustig door ontwikkelen en rustig de Watch in de andere landen uitbrengen!

    Goed dat België er nu ook bij is!

  13. Ik vermoed dat de warch een veel langere levensduur heeft dan de iPad en iPhone. Maar wat gaat hij in België kosten? Zijn ze nog duurder dan Nederland of gelijk aan? Duitsland is 20 euro goedkoper dan NL bv.

  14. Origineel geplaatst door Milo
    Je moet goed zot zijn als Belg om iets dat een jaar geleden op de markt is gekomen en dit nu pas in Belgie verkrijgbaar is te kopen.
    De nieuwe zijn in aantocht ( wat is een jaar) en de volle pot betalen enkel omdat dat ze dat prutsland niet belangrijk vinden voor Apple.
    Het geld van de belgjes zijn dan ook niet belangrijk voor hen.

    Even ter informatie, in plaats van af te geven op Apple, uw bronnen checken.

    Applewatch is momenteel 5 à 6 maanden op de markt.

  15. Apple As….., voor het land met de Europese hoofdstad…. Schande tot en met….gelukkig een vriendin in Chicago die er mij een heeft meegebracht!

  16. Origineel geplaatst door iphone_user
    Ik vermoed dat de warch een veel langere leven duur heeft dan de ipad en iphone. Maar wat gaat hij in België kosten? Zijn ze nog duurder dan Nederland of gelijk aan? Duitsland is 20 euro goedkoper dan NL bv.

    in België vanaf 419 euro voor de goedkoopste dus Duitsland en Frankrijk blijven goedkoper. Via GB kan je ze langs Amazon al bestellen vanaf 270 pond ongeveer 388 euro incl verzending naar België.

  17. Is de watch echt stukken beter/sneller geworden met de nieuwe update? Ik vraag dit omdat ik toch nog steeds geinteresseerd ben en misschien slimmer is dan een 6s plus aan te schaffen (bezit de 6 zelf waar ik heel blij mee ben)

  18. Origineel geplaatst door Rich
    Is de watch echt stukken beter/sneller geworden met de nieuwe update? Ik vraag dit omdat ik toch nog steeds geinteresseerd ben en misschien slimmer is dan een 6s plus aan te schaffen (bezit de 6 zelf waar ik heel blij mee ben)

    Absoluut!!! Langzamerhand komen er ook steeds meer app updates uit en je merk dat de snelheid en stabiliteit echt beter is geworden! Super blij met deze update!

  19. Heb hem vorige week gekocht in Amsterdam. Ging em eigenlijk alleen passen en dacht ach, doe eens gek. Leuk dingetje man, zeker blij mee.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.