Apple Watch-bandjes raken uitverkocht, nieuwe voorjaarskleuren op komst

Wees er snel bij
Wil je nog een Apple Watch-bandje uit de huidige collectie, dan moet je snel je slag slaan. Veel Apple Watch-bandjes in speciale kleuren raken namelijk uitverkocht omdat de nieuwe lentekleuren eraan komen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple Watch-bandjes uitverkocht

Vorig jaar kondigde Apple op 21 maart de nieuwe lentekleuren aan voor de Apple Watch-bandjes. Dat was op de eerste dag van de lente. Als Apple hetzelfde patroon volgt kunnen we op woensdag 20 maart de nieuwe kleuren horlogebandjes tegemoet zien. Meestal kiest Apple daarbij voor wat frissere kleuren. In de VS zijn sommige kleuren inmiddels uitverkocht, onder andere de sportbandjes (59 euro) in de kleuren hibiscus, zachtgeel en oceaangroen. We checkten de Nederlandse en Belgische Apple Store en daar bleek de voorraad nog wel mee te vallen. Oceaangroen is inderdaad niet meer verkrijgbaar, maar de meeste andere kleuren nog wel.


Bij de Sport Loop (59 euro) gaan de kleuren Cape Cod-blauw en nectarine uit het assortiment en bij de Nike Sport Loop (59 euro) ligt Smokey Mauve op het hakblok.

Apple Watch bandjes najaar 2018

Ook hier geldt: in Nederland en België zijn de meeste kleuren nog goed verkrijgbaar, maar als je deze bandjes nog wilt hebben moet je nu wel actie gaan ondernemen. De meeste seizoenskleuren zijn te herkennen aan de aanduiding ‘Nieuw’, om aan te geven dat ze in het najaar van 2018 zijn geïntroduceerd. Op de foto’s zie je een aantal voorbeelden.

Apple Watch bandjes najaar 2018

Volgens geruchten gaat Apple op 25 maart een media-event organiseren, maar de kans is klein dat daar nieuwe Apple Watch-bandjes worden aangekondigd. Meestal introduceert Apple ze met een persbericht.

Bekijk ook

Apple Watch horlogebandjes: prijzen, modellen en kleuren

Welke Apple Watch-horlogebandjes zijn er zoal? Welke materialen en modellen zijn er? Lees alles over de Apple Watch horlogebandjes: prijzen, modellen en kleuren. Een handig overzicht als je niet weet welke je moet kiezen!

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.