Apple Watch app

Nieuwe beelden tonen Apple Watch-app in volle glorie

De Apple Watch-app is niet zonder Apple Watch te gebruiken, maar een ontwikkelaar heeft nu al screenshots van de werkende app gedeeld.

Apple Watch appDe Apple Watch-app staat sinds iOS 8.2 al op veel iPhones, maar je kunt er nu nog maar weinig mee. Om de app goed te gebruiken moet je er immers een Apple Watch aan koppelen, en de verkoop hiervan begint pas op 24 april in een aantal landen. Via wat trucs is het ontwikkelaar Hamza Sood echter gelukt om de rest van de app alsnog te bekijken. Dit geeft ons een vroeg kijkje naar alle instellingen die we straks kunnen wijzigen.

Er waren al eens eerder beelden van de Apple Watch-app naar buiten gelekt, maar het betrof toen een testversie voor intern gebruik bij Apple. De nieuwe beelden laten de app in zijn volle glorie zien, waardoor we ook weten hoe het design in elkaar steekt. Hieronder vind je twee screenshots. De rest vind je hier.

Apple Watch app iOS 8.2 2Apple Watch app iOS 8.2

De Apple Watch-app is niet de enige nieuwkomer in iOS 8.2. Apple heeft ook de Activity-app toegevoegd, maar deze verschijnt alleen als je een Apple Watch met de iPhone koppelt. Sood slaagde er eerder vandaag in om ook screenshots van deze app te maken.

De Apple Watch zal vanaf 24 april door Apple worden verkocht in een aantal landen, waaronder de VS, Engeland, Duitsland en Frankrijk. In het artikel ‘Apple Watch kopen‘ lees je alle details, en zie je ook wat de Apple Watch gaat kosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2015, 18:31
Categorie Apps
Onderwerpen apple watch, ios 8.2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.