Apple Watch Series 7 tijdens het zwemmen.

Reacties voor: 6 voordelen van een Apple Watch met 4G: waarom het handig is

Maar er zitten ook nadelen aan
De Apple Watch met 4G komt eraan, dus je vraagt je misschien af wat nou de voordelen van een Apple Watch met 4G zijn. In dit artikel beantwoorden we die vraag.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Krijg je op de Apple Watch 4G alleen de notificaties binnen waarvan je een Apple Watch app hebt geïnstalleerd als je iPhone niet in de buurt is? Of krijg je alle berichten binnen alsof je iPhone in de buurt is? Of krijg je überhaupt alleen de push berichten van Apple standaard apps binnen op de Watch 4G?

  2. Ik ben zo blij dat de 4g naar Nederland komt
    Kan niet wachten

  3. 😂 als ik mijn iPad gebruik gaat de accu van mijn iPhone ook langer mee. Zonder gekkigheid de belangrijkste innovatie voor de watch zou langere accuduur zijn, meer aan dan allerlei gezondheids dingen.

  4. Kun je niet zonder iPhone door het leven met alleen een 4G Watch en AirPods? Dat lijkt me toch het grootste voordeel. iPad mini er bij en klaar!

  5. @JK: nee een iPhone blijft wel nodig om te koppelen plus wat de Watch kan is wel veel beperkter dan de phone

  6. Eindelijk hardlopen met AirPods in en telefoon thuis laten en toch bereikbaar zijn..

  7. Origineel geplaatst door Mark
    Eindelijk hardlopen met AirPods in en telefoon thuis laten en toch bereikbaar zijn..

    Daar doe ik het ook voor 🙂
    Maar zou je de functie “find my friends” (en dus je locatie) via de watch kunnen laten uitzenden?

  8. Origineel geplaatst door Maart
    Krijg je op de Apple Watch 4G alleen de notificaties binnen waarvan je een Apple Watch app hebt geïnstalleerd als je iPhone niet in de buurt is? Of krijg je alle berichten binnen alsof je iPhone in de buurt is? Of krijg je überhaupt alleen de push berichten van Apple standaard apps binnen op de Watch 4G?

    Lees: “Ook je WhatsApp-meldingen komen gewoon binnen, doorgestuurd vanaf je iPhone die thuis op je ligt te wachten.”

    WhatsApp heeft geen native app op de Watch, alleen op de iPhone. Het lijkt er dus op zodra de iPhone aan staat en verbonden is met een netwerk, dat je al je berichten ook op de Watch ontvangt.

  9. Heb nu bijna 1 jaar de 6 in 4G hier bij Telenet in België en moet zeggen veel voordeel van de 4G heb ik nog niet ondervonden hoor enkel dat ze bijna 2x zo snel leeg is en zeker als de afstand tussen de iPhone en AW ver af is bvb omdat hij dan zuiver op 4G schakelt.Bij ons op het werk laat ik de iPhone in de auto en de AW houd ik aan om toch de belangrijkste berichten binnen te krijgen maar aan het eind van de werkdag is hij toch 80% leeg hoor.

  10. @LaurensVE: op WiFi krijg je ze ook. Je moet direct antwoord geven als je dat wilt , anders kun je er niet meer bij komen

  11. Als ik niet wil wachten. Heeft het zin om alvast in België te kopen? Wil sws de Apple Watch 4g.

  12. Origineel geplaatst door Mo
    Als ik niet wil wachten. Heeft het zin om alvast in België te kopen? Wil sws de Apple Watch 4g.

    Als je niet wilt wachten geef jezelf al het antwoord…. 🙂

    Zelf dacht ik twee jaar geleden dat 4G op de AW aanstaande zou zijn en heb toen via Amazon een AW5 met 4G gekauft. Dus wachten in deze kun je best relatief zien 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.