‘40% dunnere Apple Watch 2 wordt aangekondigd tijdens WWDC’

Apple zou op de WWDC in juni de nieuwe Apple Watch 2 aankondigen. Deze zou tot 40% dunner zijn dan het huidige model. De WWDC vindt waarschijnlijk plaats in de week van 13 juni.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple gaat op de WWDC een nieuwe Apple Watch aankondigen die tot 40% dunner moet zijn dan het huidige model. Dit voorspelt de analist Brian White van het Wall Street-bedrijf Drexel Hamilton. Ook doet hij enkele voorspellingen over de nieuwe iPhone 7 die in lijn liggen met recente geruchten.

Apple Watch-bandjes voorjaar 2016

‘Apple Watch 2 tot 40% dunner dan vorige model’

White voorspelt dat Apple een nieuwe Apple Watch ergens in de komende twee tot drie maanden zal onthullen. Dit tijdsbestek valt samen met de aankomende WWDC, het grote evenement waar Apple onder andere iOS 10 en de nieuwe versie van OS X gaat aankondigen. Apple zou daarom niet wachten tot september met de aankondiging van de nieuwe Apple Watch. Over verdere functies worden geen uitspraken gedaan, maar hij denkt wel dat de Apple Watch 2 20 tot 40% dunner wordt dan de eerste versie. De WWDC vindt vermoedelijk plaats in de week van 13 juni.

Bekijk ook

'WWDC 2016 is van 13 tot 17 juni'

WWDC 2016 vindt waarschijnlijk plaats van 13 tot 17 juni 2016. Dat kunnen we afleiden uit de evenementenkalender van Moscone West en historische data van eerdere WWDC's.

Bovendien meldt ook deze analist dat de iPhone 7 Plus uitgerust zal worden met een dubbele camera, wat in lijn ligt met eerdere verwachtingen en geruchten. De productie van de iPhone 7 zou beginnen in juli, wat past bij de vermoedelijke release in september. Ook over de iPhone 7 werden verder geen uitspraken of voorspellingen gedaan.

Bekijk ook

Dubbele cameralens iPhone 7 Plus vermoedelijk op foto's te zien

Is dit de dubbele cameralens voor de nieuwe iPhone 7 Plus? Er zijn foto's opgedoken waarin dit onderdeel vastgelegd is.

Eerder gingen er geruchten dat de Apple Watch 2 op het afgelopen event aangekondigd werd, maar dit bleek later niet het geval te zijn. Uiteindelijk werden er alleen nieuwe bandjes aangekondigd die gemaakt zijn van geweven nylon. Ook bestaande bandjes verschenen in andere kleuren.

Bekijk ook

Review: Apple Watch-bandjes van geweven nylon

Review van de geweven nylon horlogebandjes voor de Apple Watch, die Apple in het voorjaar van 2016 introduceert. Bevalt dit horlogebandje? Wij zochten het uit.

Reacties: 37 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.