Apple voegt nieuwe pagina ‘Voetbalkoorts’ toe aan App Store voor WK

Apple heeft in de App Store een speciale pagina geïntroduceerd voor voetbalapps voor het WK 2014.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

VoetbalkoortsHet WK Voetbal 2014 staat voor de deur. Wij namen eerder al de beste apps onder de loep waarmee je het voebtalspektakel kunt volgen, en Apple volgt ons voorbeeld nu met een nieuwe App Store-rubriek. Op de speciale pagina ‘Voetbalkoorts‘ vind je apps waarmee je het wereldkampioenschap kunt volgen en games waarmee je zelf wedstrijden speelt. Reisgidsen voor Brazilië en muziek uit het land moeten je nog eens extra in de stemming brengen.


Veel van de iOS-apps op Apple’s pagina zijn ons al bekend: het overgrote merendeel van de apps waarmee je het WK 2014 volgt stonden bijvoorbeeld al in ons bijgewerkte overzicht afgelopen weekend. Daarnaast missen er bij Apple een paar apps die wij wel hebben genoemd, zoals applicaties waarmee je een WK-pooltje maakt. Dat haalt niet weg dat Apple’s speciale WK-pagina bijzonder is: naarmate de gekte rond het WK groeit, gaat zelfs Apple uit zijn weg om aandacht aan het kampioenschap te besteden.

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.