De App Store viert het schrikkeljaar met vijf gratis apps.

Apple viert de schrikkeldag met 5 gratis iOS-apps en jij bespaart 14,95 euro!

De iOS App Store viert het schrikkeljaar door vijf apps tijdelijk gratis te maken. Alleen vandaag kun je onder meer Spark Camera, Super Sharp en Windy voor niets uit de App Store plukken.

De App Store viert het schrikkeljaar met vijf gratis apps.

Apple vindt het schrikkeljaar reden genoeg voor een feestje en heeft op deze schrikkeldag vijf betaalde iOS-apps tijdelijk gratis gemaakt. Waarschijnlijk is deze korting slechts een dag aanwezig, dus doe er je voordeel mee nu ze nog voor nop uit de App Store te plukken zijn. Je bespaart er €14,95 mee!

Het overzichtje met de gratis apps kun je gemakkelijk vinden in de iOS App Store. Zodra je de Store opent en de Uitgelicht-pagina bekijkt, zie je een grote gele banner in beeld verschijnen met ‘Vier Het Schrikkeljaar’. Tik hier op om de vijf apps te zien die je alleen vandaag gratis kunt downloaden.

Deze teken-app kost normaal gesproken €4,99 en is zelden in de aanbieding. Met Tayasui Sketches+ kun je gemakkelijk foto’s importeren, om er vervolgens prachtige tekeningen of schetsen van de te maken. Omdat het hier om de plus-versie gaat, zijn alle in-app aankopen alvast ontgrendeld. Hierdoor staan er extra tools en lagen tot je beschikking. Ook kun je er styli mee gebruiken die drukgevoelig zijn. Een leuke extra functie van de iPad-versie van Tayasui Sketches+ is de opnameknop, waarmee je jouw tekenproces vast kunt leggen.


Super Sharp is een slim puzzelspel waarin je met je vinger allerlei verschillende vormen door midden snijdt. De game daagt je uit met 120 verschillende puzzels, waarin dit doorsnijden van witte vlakken een hoofdrol speelt. Zo hak je blokjes door om een balletje van punt A naar punt B te laten rollen, of vul je een gat in de weg door precies de juiste vorm uit te snijden. Normaal gesproken kost Super Sharp €1,99.


Stel je bouwkundig vermogen op de proef met Bridge Constructor, een puzzelgame waarin je bruggen bouwt die stevig genoeg moeten zijn om verkeer te vervoeren. Ondertussen moet je rekening houden met de kosten van de brug en welke materialen gebruikt, die allemaal hun eigen kenmerken hebben. Bridge Constructor heeft 40 verschillende levels en via in-app aankopen zijn er nog wat extra’s te ontgrendelen. Bridge Constructor is afgeprijsd van €1,99.


Als je het app-icoon van Windy ziet, denk je misschien dat je met een fantasygame te maken hebt, maar niet is minder waar. Deze app bevat een collectie aan rustgevende geluiden, zodat je je ineens in een bos waant. Een koptelefoon is hierbij aan te raden, omdat het geluid stereoscopische 3D-audio ondersteunt. In de instellingen kun je de intensiteit van de wind, de regen en andere geluiden versterken of juist verzwakken. Terwijl je helemaal tot rust komt vertelt de app het verhaal over Windt, het meisje dat je in het app-icoon terugziet. Windy kost normaliter €2,99.


Deze app richt zich volledig op het maken van mooie filmpjes met je iPhone-camera. Spark Camera maakt het makkelijk om zowel een video te schieten en vervolgens direct vanuit de app te bewerken. Na afloop kun je jouw resultaat delen via allerlei populaire sociale netwerken, of je slaat hem simpelweg op in je camerarol. In de app kun je jouw filmpjes onder meer verrijken met filters,achtergrondmuziek of een andere volgorde. Voor Spark Camera ben je normaal gesproken €2,99 kwijt.

Op zoek naar meer gratis apps? Neem dan eens een kijkje in onze Tijdelijk Gratis-rubriek die iedere zondag op iCulture verschijnt.

https://www.iculture.nl/tijdelijk-gratis-apps-week-tesla-wars-todo-spark-camera/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 februari 2016, 11:45
Categorie Apps
Onderwerpen aanbieding, app store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.